Neler Yeni

Sizce hangi virüs programı kullanılmalı

NespaY

80+ Silver
Cidden bazı kişiler gülünç derecede yorumlar yapmış. İndirdiğin resimden dahi virüs bulaşabilir veya girdiğin siteden bile. Benim kullandıklarım arasında en hafif ve kullanışlı olan Kaspersky Internet Security idi kesinlikle öneriyorum.
Abartı.

bekir.440

80+
Seninle polimiğe girmek istemiyordum ama cevap vermeden duramayacağım. Bilginizin olmadığı konuda fikirinizde olmasın. Her siteye pat diye girersen Sistem zararlılar ile dolar. Bunu inkar etmekte ben cahilim diye bas bas bağırmaktır. İyi Forumlar.

NespaY

80+ Silver
Seninle polimiğe girmek istemiyordum ama cevap vermeden duramayacağım. Bilginizin olmadığı konuda fikirinizde olmasın. Her siteye pat diye girersen Sistem zararlılar ile dolar. Bunu inkar etmekte ben cahilim diye bas bas bağırmaktır. İyi Forumlar.
Lan bana ne trip atıyon abi triplere bak ergen kız gibi, trip forumu değil burası.

bekir.440

80+
Cahil kim belli oluyor. Sana Defender ile iyi günler. :d

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Antivirüsün bilinç ile bir alakası yok. Nasıl insanoğlu'nun suya ihtiyacı var, bilgisayarında antivirüse ihtiyacı var. Antivirüs gereklidir, tercihi kişiseldir. Benim tavsiyem içerisinde antivirüs, Firewall gibi özellikler barındıran COMODO Internet Security'dir. İçerisine ARP Spoofing (ARP zehirlenmesi) koruması bile vardır. Kurulum esnasında DNS'inizi hızlı ve güvenli olan COMODO DNS'i varsayılan DNS'iniz yapabilme imkânınız da vardır.

İndirdikten sonra Comodo Internet Security İdeal Güvenlik Ayarları adlı yönergeyi uygulamanız önerilir.

Top Bottom