Neler Yeni

sizce hangisi alınır rtx 4070s galax mı gigabyte gaming mi

Yağız_82

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Yağız
galax da 27 ama
o zmn 2 fanli mi bakim diosunuz hocam
2 fanlı bakın tabii ki 4000 serisi hem aşırı ısınmıyor hemde gerçekten kazık 3 fanlilar boyutunu küçültüp ekstra fan ekliyorlar 5 derece bile fark olmuyor artık aralarında palit tercih edebilirsiniz galax da güzeldir gainward ghost msi ventus gigabyte windforce dışında istediğinizi alın

laros

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Iaroslav
2 fanlı bakın tabii ki 4000 serisi hem aşırı ısınmıyor hemde gerçekten kazık 3 fanlilar boyutunu küçültüp ekstra fan ekliyorlar 5 derece bile fark olmuyor artık aralarında palit tercih edebilirsiniz galax da güzeldir gainward ghost msi ventus gigabyte windforce dışında istediğinizi alın
tamamdir hocam 2 fanli arastiricam

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,110
İsim
Eymen

Aurelia

80+ Bronze
Galax al

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
725
İsim
Ömer Keskin

n1ghtcall

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Timur
2 fanlı palit al
sanırım şu ana kadar forumda gördüğüm en patavatsız ve dolandırıcı arkadaş sen olabilirsin. adama 2 fanlı palit dual kitlemeye çalışıyosun. üstüne bide adamı yöneltmek için 2 fanlı palit dual yerine palit jetstreamin ısı değerlerini gösteren foto atıyosun. ısrarla palit al palit al diye 20 kere yorum spamı yapıyosun. umarım banlanırsın falan forumdan burda çok kafası basmayan insanları yanlış yönlendiriyosun. bi arkadaş sana 13 yaşında rgb sevdalısı demiş ona hak veriyorum galiba. galax 4070 super'in heatsink tasarımının ve soğutma performansının nasıl olduğunu bile bilmediğine çok eminim. palit seni parayla mı tuttu komisyon mu alıyosun napıyopsun bilmiyorum ama git soytarılığını başka yerde yap.

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,110
İsim
Eymen
sanırım şu ana kadar forumda gördüğüm en patavatsız ve dolandırıcı arkadaş sen olabilirsin. adama 2 fanlı palit dual kitlemeye çalışıyosun. üstüne bide adamı yöneltmek için 2 fanlı palit dual yerine palit jetstreamin ısı değerlerini gösteren foto atıyosun. ısrarla palit al palit al diye 20 kere yorum spamı yapıyosun. umarım banlanırsın falan forumdan burda çok kafası basmayan insanları yanlış yönlendiriyosun. bi arkadaş sana 13 yaşında rgb sevdalısı demiş ona hak veriyorum galiba. galax 4070 super'in heatsink tasarımının ve soğutma performansının nasıl olduğunu bile bilmediğine çok eminim. palit seni parayla mı tuttu komisyon mu alıyosun napıyopsun bilmiyorum ama git soytarılığını başka yerde yap.
dostum 4000 serisinde ısınma problemi çok aza düşürüldü 3fanlı ekran kartları ile 2 fanlı ekran kartları arasında max 5 derece falan fark oluyor. 3 fanlı palitin 59 derecede çalıştığını varsayalım, hadi senin o güzel gönlün içinde 2 fanlı ekran kartı 67 dereceyi görsün. EEkran kartları 85 dereceyi geçmediği sürece fps kaybı ve benzeri şeyler yaşamaz. galax zaten daha iyi palitten benim anlatmak istediğim palitin galaxa göre daha ucuz olması bu sebeplede palit almasında sorun olmayacağını belirttim. Yorumlarımı okuduğumda ise 1 defa palit al demişim ilk baştaki linki sayarsakta 2 defa olmuş oluyor. Yani rapor edip geçebilirsin yanlış bir şey yaptığımı düşünmüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.technopat.net/sosyal/konu/palit-rtx-4070-dual.2523873/ buyur buda bir tane incelemesi

Son düzenleme:
Top Bottom