Neler Yeni

sizce hangisi alınır rtx 4070s galax mı gigabyte gaming mi

n1ghtcall

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Timur
Alıntıyı görüntüle
palit al hiç bir sorun çıkmaz

dostum 4000 serisinde ısınma problemi çok aza düşürüldü 3fanlı ekran kartları ile 2 fanlı ekran kartları arasında max 5 derece falan fark oluyor. 3 fanlı palitin 59 derecede çalıştığını varsayalım, hadi senin o güzel gönlün içinde 2 fanlı ekran kartı 67 dereceyi görsün. EEkran kartları 85 dereceyi geçmediği sürece fps kaybı ve benzeri şeyler yaşamaz. galax zaten daha iyi palitten benim anlatmak istediğim palitin galaxa göre daha ucuz olması bu sebeplede palit almasında sorun olmayacağını belirttim. Yorumlarımı okuduğumda ise 1 defa palit al demişim ilk baştaki linki sayarsakta 2 defa olmuş oluyor. Yani rapor edip geçebilirsin yanlış bir şey yaptığımı düşünmüyorum.
ya kendi attığın fotoğrafta bile 3 fanlılar arasında 26 derece oynuyor sen diyosun ki bana 4000 serisinde ısınma problemi yok, 3 fanlı 2 fanlı çok az farkediyor. cidden 3 fanlılar arasında bile 26 derece fark olabiliyoken nasıl 2 fanlı kartla 3 fanlı kartın arasında çok fark olmayacağını söyleyebiliyosun. ayrıca fan sayısının artması soğutma bloğu - heatsinkin de daha büyük ve peformanslı olacağı anlamına dolayısıyla fanlardan çıkan hava akımının daha büyük bir yüzey alanında ısı transferi gerçekleştireceğine göstergedir. 1 adet fazla fan olarak bakamazsın sadece olaya.

laros

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Iaroslav

laros

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Iaroslav
ya kendi attığın fotoğrafta bile 3 fanlılar arasında 26 derece oynuyor sen diyosun ki bana 4000 serisinde ısınma problemi yok, 3 fanlı 2 fanlı çok az farkediyor. cidden 3 fanlılar arasında bile 26 derece fark olabiliyoken nasıl 2 fanlı kartla 3 fanlı kartın arasında çok fark olmayacağını söyleyebiliyosun. ayrıca fan sayısının artması soğutma bloğu - heatsinkin de daha büyük ve peformanslı olacağı anlamına dolayısıyla fanlardan çıkan hava akımının daha büyük bir yüzey alanında ısı transferi gerçekleştireceğine göstergedir. 1 adet fazla fan olarak bakamazsın sadece olaya.
bu da dogru simdi

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
700
İsim
Ömer Keskin
colorful un sogutmasi nasil
Asus Tuf ile Rog Strix arasında bir şey. Yani anlayacağın üst seviye bir ekran kartı kalite olarak. Soğutmasıda üst sıralarda diğer ekran kartlarına nazaran.

laros

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Iaroslav
Asus Tuf ile Rog Strix arasında bir şey. Yani anlayacağın üst seviye bir ekran kartı kalite olarak. Soğutmasıda üst sıralarda diğer ekran kartlarına nazaran.
merak edip arastirmaya basladim ama bu 4070s modelinde siyah olani yok mu sdc beyaz 4070s gorebildim
sistemim siyah olacagi icin goze batar beyaz ekran karti

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
700
İsim
Ömer Keskin
merak edip arastirmaya basladim ama bu 4070s modelinde siyah olani yok mu sdc beyaz 4070s gorebildim
sistemim siyah olacagi icin goze batar beyaz ekran karti
Beyaz olanı çok daha yakışıklı. Siyah olanı ben pek görmedim piyasada herhalde Türkiye’ye beyaz gelmiş sadece. Unboxing videolarını bak ne dediğimi anlayacaksın. Soğutma testlerine falanda bak youtube’dan.

laros

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Iaroslav
Beyaz olanı çok daha yakışıklı. Siyah olanı ben pek görmedim piyasada herhalde Türkiye’ye beyaz gelmiş sadece. Unboxing videolarını bak ne dediğimi anlayacaksın. Soğutma testlerine falanda bak youtube’dan.
sogutmasi iyi evet siyah da kotuymus evet of dusunmeme lazim o zmn beyaz ekran karti olayini veya galax fln alirim

Arabasevdalısı

80+ Bronze
dostum 4000 serisinde ısınma problemi çok aza düşürüldü 3fanlı ekran kartları ile 2 fanlı ekran kartları arasında max 5 derece falan fark oluyor. 3 fanlı palitin 59 derecede çalıştığını varsayalım, hadi senin o güzel gönlün içinde 2 fanlı ekran kartı 67 dereceyi görsün. EEkran kartları 85 dereceyi geçmediği sürece fps kaybı ve benzeri şeyler yaşamaz. galax zaten daha iyi palitten benim anlatmak istediğim palitin galaxa göre daha ucuz olması bu sebeplede palit almasında sorun olmayacağını belirttim. Yorumlarımı okuduğumda ise 1 defa palit al demişim ilk baştaki linki sayarsakta 2 defa olmuş oluyor. Yani rapor edip geçebilirsin yanlış bir şey yaptığımı düşünmüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.technopat.net/sosyal/konu/palit-rtx-4070-dual.2523873/ buyur buda bir tane incelemesi

sanırım şu ana kadar forumda gördüğüm en patavatsız ve dolandırıcı arkadaş sen olabilirsin. adama 2 fanlı palit dual kitlemeye çalışıyosun. üstüne bide adamı yöneltmek için 2 fanlı palit dual yerine palit jetstreamin ısı değerlerini gösteren foto atıyosun. ısrarla palit al palit al diye 20 kere yorum spamı yapıyosun. umarım banlanırsın falan forumdan burda çok kafası basmayan insanları yanlış yönlendiriyosun. bi arkadaş sana 13 yaşında rgb sevdalısı demiş ona hak veriyorum galiba. galax 4070 super'in heatsink tasarımının ve soğutma performansının nasıl olduğunu bile bilmediğine çok eminim. palit seni parayla mı tuttu komisyon mu alıyosun napıyopsun bilmiyorum ama git soytarılığını başka yerde yap.
Forumun salakosu o kk kendi gainpugahahward 82 derece i aldı diye milletede kitlemeye çalışıyor

sogutmasi iyi evet siyah da kotuymus evet of dusunmeme lazim o zmn beyaz ekran karti olayini veya galax fln alirim
şu videoda görebilirsiniz aşağı yukarı iki fanlıda tek iyi soğutan Asus, ben olsam 3 fanli gigabyte tercih ederdim

Tr deki 3 fanli gigabyte bu model değil ama soğutma performansı benzer , bu videodaki daha performanslı bir sürüm sadece

Son düzenleme:

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
700
İsim
Ömer Keskin
Forumun salakosu o kk kendi gainpugahahward 82 derece i aldı diye milletede kitlemeye çalışıyor

şu videoda görebilirsiniz aşağı yukarı iki fanlıda tek iyi soğutan Asus, ben olsam 3 fanli gigabyte tercih ederdim

Tr deki 3 fanli gigabyte bu model değil ama soğutma performansı benzer , bu videodaki daha performanslı bir sürüm sadece
Gigabyte tercih edilmez Colorful 4070 Super İgame Ultra dururken. Soğutma konusunda hepsinden başarılı.

KYLORIN

80+ Silver

dostım şimdiye kadar kimseye gainward önermedim sadece arkadaş benim ne aldığımı sordu bende çok ucuza bulduğum için gainward aldığımı söyledim.

ilk olarak cidden gainward 2 fanlı ile palit 2 fanlının ısı değerleri aynımı? 2.isi linkte attığımda bile adam tam yükte max 68 dereceyi gördüğünü söylemiş ve dediğim gibi ekran kartlarında 85 derece üstüne çıkmazsa sorun olmuyor. 3.ü olarak 400 serisinde ısınma sorunu nerdeyse kalktı 2 markada istisna var diye bu 4000 serisinde ısınma sorunu olduğunu belirtmiyor.

yani keşke attığım linke baksaydında boş boş duyar yapmasaydın

Son düzenleme:
Top Bottom