Neler Yeni

Yardım Sizce Hangisi Mantıklı sistem diziyorum

Phanzox

80+ Silver
işte onu bulmak sorun zenginlik değil hocam merakım var o tarz almak istiyorum içimde kaldı yani yoksa alırım hazır sistemi keyfime bakarm 16k yı geçmemeye çalışıyorum bana kalsa i3 10100f tak babam tak bir gtx1660ti rog veya msi gaming x tamam ama çok saçma sistem olur youtube için ufak tefek vide yapıcam çünkü valorant cs fh 4 vs oynuyorum belki bir iki yayın açarım o kadar
Yok hocam şakasına dedim onu yoksa herkesin gönlündeki sistem olsun.Video edit falan yapacaksanız nvida alsanız daha iyi olur.4500 civarı 3060 veya 6500 civarı 3070 alabilirsiniz ikinci elden.

Can...

80+ Platinum
Yok hocam şakasına dedim onu yoksa herkesin gönlündeki sistem olsun.Video edit falan yapacaksanız nvida alsanız daha iyi olur.4500 civarı 3060 veya 6500 civarı 3070 alabilirsiniz ikinci elden.
yine aynı şekil 3060 sistem alıp yapsam çünkü epey mining kart var ama şimd gerçi kasa da değiştirmek dert en mantıklısı kendi dizdiğim gibi ama işte onda da ekran kartı bulmak ölüm geliyor bana
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu sistemi alsam https://www.gaming.gen.tr/urun/2373...8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
işlemciyi 11400f e yükseltsem anakartı satsam benımkını taksam olur gibi aslında kasayı da değiştiririm satılınca

Phanzox

80+ Silver
yine aynı şekil 3060 sistem alıp yapsam çünkü epey mining kart var ama şimd gerçi kasa da değiştirmek dert en mantıklısı kendi dizdiğim gibi ama işte onda da ekran kartı bulmak ölüm geliyor bana
Miningli olup olmaması sorun değil.Kart sıkıntısız ise ve garantisi varsa miningli kart alınabilir.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
elimde msi meg z490 var mini itx keyfi sistem topluyorum hocam performans farkı pek umrumda değil o yüzden işlemciyide sipariş vericem şu olaya açıklık getirince (hangisi mantıklı olayı)
Keyfî sistem mi toplanır 😂

Can...

80+ Platinum
ben toplarım fşgkldhfgdh

şu pc yi alsam anakartını satsam işlemciyide alırken 11400f yapsam nasıl olur kasayıda satar nzxt alırım bence makul gibi :D tek tek toplayınca ekran kartı ikinci el oluyor

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
ben toplarım fşgkldhfgdh

şu pc yi alsam anakartını satsam işlemciyide alırken 11400f yapsam nasıl olur kasayıda satar nzxt alırım bence makul gibi :D tek tek toplayınca ekran kartı ikinci el oluyor
Sistemin ne neyden gecicen

Can...

80+ Platinum

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
elimde abdullah abiden aldığım msi meg z490i var ve bununla sistem dizicem işte mini boyutta konunun ik kısmında verdıgım şekilde
Eski sokete yatırım yapma bence ben olsam yapmazdım

Can...

80+ Platinum
Eski sokete yatırım yapma bence ben olsam yapmazdım
benim işimi görüyor öyle satma gibi derdim de yok hocam aldıktan sonra bir arıza olmazsa ben bu sistemi ömürlük kullanırım zaten en az 3 5 sene ondan pek umrumda değil açıkçası

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,904
Üyeler
164,398
Son üye
RAESH202
Top Bottom