Neler Yeni

Sizce hangisini almalıyım ? Pek bilgim yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,207
İsim
Murat Orhan
Hiç biri güzel değil APU sistem alıp ileride ekran kartı alabilirsin veya ikinci ele yönelebilirsin ikinci el @MuratTheFounderOfGariban sistem toplayabilir müsait ise.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşlemcinin grafik kartı var onu ekran kartı olarak kullanıyorsunuz.
Katılıyorum apu alıp devam edin

alperennN

80+ Silver
i5 4460 güzel değil ki zaten normal değil mi?
intel 2014 de çıkarmış amd 2019 da çıkarmış arada 5 yıl fark la intel daha iyi h81 4460 800-900 e bulunabiliyor bazen 4 ram slotlusu athlon 3000g 700e alırsın hadi 400 e de anakartını al 8gb rami en düşük de 400-400 getir falan filan anladın işte

hocam 2.el toplama montaj bilgim vs 0, güvendiğim kişide yok pc toplamaya. zaten oynayacağım oyunlar genellikle metin2 ve gta 5 olacak en iyisi bu frekanstaki pcyi almak gibi duruyor.
yane dedıgınız gıbı cok bı beklentınız yoksa alın geçin ilerde daha yüksek fps lerde daha güzel oyunlar oynamak ıstıyorsanız butcenıze gore gtx1050 gtx1050ti rx6400 gtx1650 falan takabilirsiniz o en kolay şey zaten

Osiriss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Ahmet Can Alyürük
intel 2014 de çıkarmış amd 2019 da çıkarmış arada 5 yıl fark la intel daha iyi h81 4460 800-900 e bulunabiliyor bazen 4 ram slotlusu athlon 3000g 700e alırsın hadi 400 e de anakartını al 8gb rami en düşük de 400-400 getir falan filan anladın işte

yane dedıgınız gıbı cok bı beklentınız yoksa alın geçin ilerde daha yüksek fps lerde daha güzel oyunlar oynamak ıstıyorsanız butcenıze gore gtx1050 gtx1050ti rx6400 gtx1650 falan takabilirsiniz o en kolay şey zaten
teşekkür ederim aman aman beklentim yok oyunda kasmasın yeter fps işlerindende pek anlamam :) eski kafalı oyuncu oldugum için vaktimin çoğunlunu discord ve metin2 de geçireceğim için. videodan baktım csgo falanda çalıştırıyormuş birazda onlarda takılırım. Teşekkür ederim o sistemi sipariş geçiyorum ilginizden dolayı.

alperennN

80+ Silver
teşekkür ederim aman aman beklentim yok oyunda kasmasın yeter fps işlerindende pek anlamam :) eski kafalı oyuncu oldugum için vaktimin çoğunlunu discord ve metin2 de geçireceğim için. videodan baktım csgo falanda çalıştırıyormuş birazda onlarda takılırım. Teşekkür ederim o sistemi sipariş geçiyorum ilginizden dolayı.
biz teşekkir ederiz

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Hayırlı olsun şimdiden gelince PC hakkında düşüncelerini bekleriz.

bu aldıgımız yerden pc windows kurulumu geliyor yoksa bizim mi kurmamız lazım :)
Deneme sürümüyle gelebilir senin kurman gerekebilir veya direk gelmez sen kurarsın.

alperennN

80+ Silver
bu aldıgımız yerden pc windows kurulumu geliyor yoksa bizim mi kurmamız lazım :)
o firmalara bağlı diye biliyorum gelmezse de zaten telefona ya da bi pc varsa evde indirirsin windows10 sonra flaşa atarsın taktıgında zaten otomatıkmen kurulum yapıyor

sistem zaten ssd ile geliyor ssd ler çok hızlı ben 10dk ya kurdum windowsu hdd den de ssd ye geçince benim gibi kafayı yiyebilirsin uçurum farkı oluyor

Osiriss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Ahmet Can Alyürük

panizher

80+ Silver
Merhabalar elimdeki 12 senelik pc artık kendi kendini kapatıyor ve yeni pc almak istiyorum teknolojiden uzağım ve bütçemde 6k lara kadar çıkıyor maksimum vatandaki efsane hazır sistemi kaçırdık hemen toplamış herkes :D şimdi 3 adet pc beğendim ama tam bilmediğim için sizlere sormak istiyorum hangisini alayım. Oynadığım oyunlar metin2,pes2016 ve açarsa gta 5 denemek istiyorum. Bunlardan hariç oyun oynamıyorum sizce hangi pcyi almalıyım ?

3 ude leş

hocam ram kaç gb bu pcde göremedimde özelliklerde yada ben kör oldum :)
Ram ( bellek ) 16gb

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,818
İsim
MehmedVII
hocam ekran kartı yok bunda gta 5 falan çalıştırırmı kasmadan ?
Dahili ekran kartı var. Senin düşündüğün sistemler 9-10 yıllık ve kalitesiz. Işık kılık koyuyorlar gamer pc oluyor sözde. O tip markalardan uzaklaş. İstersen bu bilgisayara sonradan ekran kartı bile takabilirsin.

Bir de ekran kartı bile sayılamayacak kadar güçsüz gt 730'a bak

Osiriss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Ahmet Can Alyürük
Dahili ekran kartı var. Senin düşündüğün sistemler 9-10 yıllık ve kalitesiz. Işık kılık koyuyorlar gamer pc oluyor sözde. O tip markalardan uzaklaş. İstersen bu bilgisayara sonradan ekran kartı bile takabilirsin.

Bir de ekran kartı bile sayılamayacak kadar güçsüz gt 730'a bak

teşşekür ederim verdiğiniz linkteki pcyi sipariş geçiyorum ama bu pcnin ramı kaç 16 mı 8 mi acaba ? https://inventus.com.tr/frekanstv bu linkteki

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,818
İsim
MehmedVII
Top Bottom