Neler Yeni

Sizce Homofobiklik mi hastalık yoksa LGBT bireyi olmak mı ?

Hangisi

• Homofobiklik

Oylar: 41 36.6%
  • LGBT

Oylar: 71 63.4%

• Oy kullanan toplam üye
    112

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,583
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Ben şahsen LGBT bireylerini sevmiyorum, sevmek zorunda olduğumu da düşünmüyorum. Nihayetinde özgür düşünce hakkına sahip bir toplumda yaşıyoruz.
LGBT karşıtı paylaşım yaptığımda insanlık suçu işlemişim gibi linç yiyorum (umrumda değil)
LGBT bireyleri ölsün de demiyorum, sadece benden beklenilen saygıyı hak etmediklerini düşünüyorum ve saygı göstermiyorum.

İnsanların bu anormalliğe karşı nasıl hoşgörülü yaklaştıklarını ve desteklemeyenleri ötekileştirdiklerini anlamıyorum.
Cevaplarınızı ve düşüncelerinizi önce mantık çerçevesinde yazarsanız sevinirim.
Sonrasında troll cevaplarla dolacağı için önce fikir alışverişi yapalım.

Oyları herkese açık yapmıyorum, herkesin düşüncesi kendinedir.

Son düzenleme:

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,583
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
İkisi de hastalık değildir ama homofobikliğin de saygı duyulması bir şey olduğunu da düşünmüyorum. Sevmiyor olabilirsin, normal bir durum sonuçta sevmek zorunda değilsin fakat saygı duymalısın. Hayat onun hayatı, tercihler onun tercihi. Sana bunu yargılama hakkı düşmez, sana saygısızlık yapmadığı sürece veyahut genel olarak saygısızlık yapmadığı sürece saygıyı herkes hakeder.

LGBT'nin kendisine gelecek olursam bunda pek anormallik göremiyorum çünkü insanlar dahil doğada birçok canlıda eşcinsellik görülüyor ki bu da bunun normal bir durum olduğuna dair bir sebeptir bence. LGBT bireylerini normal insan gibi görmemek yapılacak en büyük geri kafalılıktır şahsen. Irkçılık ile neredeyse aynı şey.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,583
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
LPG hormonal Anormallik sonucu ortaya çıkıyor diye biliyorum yani hastalık sayılır
Ayrıca hormonlar için tedavi de var diye biliyorum, biyoloji hocamız vardı. Şahsen ben hastalık olarak görüyorum hastaneye gitsinler tedavisi de var vs. vs. demişti.
İkisi de hastalık değil?
Birisi LGBT toplum
Diğeri ise LGBT sevmeyen toplum
Ama SJW bir hastalık

Erdimb

80+ Bronze
Bu kişilerin tiktoktan çoğaldığını ve çoğunun rp yaptığını düşünüyorum. Ayrıca LGBT bireyi isen de bundan bana ne, gelmiş yok ben gay'im bilmem ne diyerek ilgi bekliyorlar.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,583
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
İkisi de hastalık değildir ama homofobikliğin de saygı duyulması bir şey olduğunu da düşünmüyorum. Sevmiyor olabilirsin, normal bir durum sonuçta sevmek zorunda değilsin fakat saygı duymalısın. Hayat onun hayatı, tercihler onun tercihi. Sana bunu yargılama hakkı düşmez, sana saygısızlık yapmadığı sürece veyahut genel olarak saygısızlık yapmadığı sürece saygıyı herkes hakeder.

LGBT'nin kendisine gelecek olursam bunda pek anormallik göremiyorum çünkü insanlar dahil doğada birçok canlıda eşcinsellik görülüyor ki bu da bunun normal bir durum olduğuna dair bir sebeptir bence. LGBT bireylerini normal insan gibi görmemek yapılacak en büyük geri kafalılıktır şahsen. Irkçılık ile neredeyse aynı şey.
Ben kimsenin hayatını yargılamıyorum kimseye laf atmıyorum saygı da beklemiyorum, ancak bana laf atılması da beni rahatsız ediyor.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,583
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Çünkü toplum ahlakını olumsuz etkiliyorlar ve normal birşeymiş gibi gözükmeye başladı artık
Kimseye zorla bir şey yapmak doğru değil, bu dediğiniz de çok kapsamlı ama bir tık haklı gibi.

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Bu kişilerin tiktoktan çoğaldığını ve çoğunun rp yaptığını düşünüyorum. Ayrıca LGBT bireyi isen de bundan bana ne, gelmiş yok ben gay'im bilmem ne diyerek ilgi bekliyorlar.
Hepsi böyle değil ki. Bunlar sadece böyle oldukları için göze batıyor ve bütün LGBT bireyleri böyleymiş gibi bir izlenim oluşturuyor. İlgi için cinsel, dini veyahut başka türlü görüşlerini değiştiren kişilere zaten saygı duyulması saçma.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet bence zorla tedavi edilmeleri lazım
bkz: Özgürlük, hürriyet

Top Bottom