Neler Yeni

Sizce Homofobiklik mi hastalık yoksa LGBT bireyi olmak mı ?

Hangisi

• Homofobiklik

Oylar: 41 36.6%
  • LGBT

Oylar: 71 63.4%

• Oy kullanan toplam üye
    112

Alfha13

80+ Silver
Kanka bak sen benim mesajlarımı okumuyosun sen beni geri zekalı yerine koyuyorsun ben sana neden yallah arabistana dediğini demiyorum ben zaten musluman olduğum için bunu dediğni biliyorum benim sana demek istediğim şu sen neden surekli boyle cumleler kuruyosun onu soyluyorum ben sana sen daha benim homofobik olup olmadığnı bile anlamamışsın ki
Adam sorgulamış, modern, batı tarzında düşüncelere sahip, aydınlanmış, özgürlüğünü yaşamının merkezine koyan, çok okumuş entellektüel bir birey. Ne bekliyorsun ki, saygılı olmasını mı?

N-sar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Ensar Demirkaya
Instagram
ensar_demirkaya
Steam
N-sar
Adam sorgulamış, modern, batı tarzında düşüncelere sahip, aydınlanmış, özgürlüğünü yaşamının merkezine koyan, çok okumuş entellektüel bir birey. Ne bekliyorsun ki, saygılı olmasını mı?
dimi bende kabağat haklısın adam daha benim mesajımı okumuyor bende buna değer verip bununla medenice tartışmaya çalışıyorum.

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
Kanka bak sen benim mesajlarımı okumuyosun sen beni geri zekalı yerine koyuyorsun ben sana neden yallah arabistana dediğini demiyorum ben zaten musluman olduğum için bunu dediğni biliyorum benim sana demek istediğim şu sen neden surekli boyle cumleler kuruyosun onu soyluyorum ben sana sen daha benim homofobik olup olmadığnı bile anlamamışsın ki
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben homo fobik değilim bu adamlar eş c,nsel olabilir bundan banane zaten ne halt yerse yesinler bunu marifet gibi her yere yayıyolar populer yapmak istiyolar anladık lgbt lisin neden boyle çabaları var onu anlatmya çalışıyorum
bak hala anlamamakta ısrar ediyorsun ben lgbt üyesi değilim ben heteroseksüel bir bireyim ama lgbt yi sonuna kadar destekliyorum.
marifet gibi her yere yayıyorlar diyorsun popüler yapmaya çalışıyorlar diyorsun. eşcinseller yüzyıllardır ezilen bir topluluk ve seslerini duyurmaya çalışıyorlar popüler yapmaya çalışmaları gayet normal değil mi ? marifetle ne alakası var kendi haklarını savunuyorlar onlarda insan

123kral14

80+ Silver
LGBT'deki erkek bireyler o kadar hassas ve nazik oluyorlar ki. Sadece internette saçma sapan hareketler yapan belki lgbt bile olmayan insaları görüyorsunuz siz.

N-sar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Ensar Demirkaya
Instagram
ensar_demirkaya
Steam
N-sar
bak hala anlamamakta ısrar ediyorsun ben lgbt üyesi değilim ben heteroseksüel bir bireyim ama lgbt yi sonuna kadar destekliyorum.
marifet gibi her yere yayıyorlar diyorsun popüler yapmaya çalışıyorlar diyorsun. eşcinseller yüzyıllardır ezilen bir topluluk ve seslerini duyurmaya çalışıyorlar popüler yapmaya çalışmaları gayet normal değil mi ? marifetle ne alakası var kendi haklarını savunuyorlar onlarda insan
Sen hala ısrar ile bana anlamadığmı soyluyorsun ya neyse.Tamam kanka ne diyim savunsun o zaman her yere yaysın ben lgbt yi desteklemedim desteklemem de.Şimdi gelelim ben neyi savunuyorum ben şunu savunuyorum:LGBT'nin bu kadar yayılmaması gerektiğni savunuyorum bunu savunmaya devam edicem ta ki bu insanlar populer olmayı bırakıp kendi hayatlarını normal bir şekilde yaşayana kadar yani popülerleşme çabalarını bırakana kadar.

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,769
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Ne desem bilemedim ulan bu nasıl bir soru homofobik veya LGBT'liler engelli mi oluyor :kekw:

Top Bottom