atachu
80+ Silver
Dahası
senin gibilerin fikrini kamuya açamamaları gerekiyor ya her bir cümlede yüzüm kızardı. eşcinsellik doğada hayvanlardada olan bir şey insanlardada olması gayet normal sen nasıl islamofobiye hastalık diyorsan insanları dinine göre yargılama diyorsan dinin aksine insanların SEÇEMEDİĞİ bir şey olan cinsel yönelimine göre yargılamayacaksın homofobi hastalık değildir ama geri kafalılık turnusoludur. bana göre diye eklemiyorum çünkü bunlar gerçekler bana göresi sana göresi yok kafanıza sokun 21. yüzyıldayız çok komiksiniz yaErkek gibi görünüp kadin gibi hissediyorsan yada kadin gibi erkek gibi görünüyorsan bunlar haricinde erkek erkege kadin kadina tamamen saçmalik müslümansan lut kavminin yokedilmesi sanirim açık bir mesaj eşcinselligi düşünüyor yada destekliyorsaniz sizi ankebut 28-35e bakabilir bu arada "Biz, yoldan çıkmalarının cezası olarak bu memleket halkının üzerine gökten alçaltıcı bir belâ indireceğiz!”
﴾35﴿ İşte o memleketten geriye, aklını kullananların yararlanabileceği açık bir ibret vesikası bıraktık".resimdekide ilk lbgtlilerden yüzündeki ifadeden az cok belli bu isi yaparken taş olanlarda var oda buraya uygun degil inanmanyanlara gelince çogunluga bakarsak kadin erkek ilişkileri çogunlukta insan vücudu kadin veya erkek olarak birbirine uygun ilk ergenlik zamanlarinda ben eşcinsillige pek denk gelmedim... İnsanlarin temel güdülerinden biride neslin devam etmesi ve bu dogal iliskiler hariç normal degil bilemiyorum eşcinseller ne düşünüyor ama erkek erkege benim midemi bulandiriyor.