Neler Yeni

Sizce Homofobiklik mi hastalık yoksa LGBT bireyi olmak mı ?

Hangisi

• Homofobiklik

Oylar: 41 36.6%
  • LGBT

Oylar: 71 63.4%

• Oy kullanan toplam üye
    112

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
Erkek gibi görünüp kadin gibi hissediyorsan yada kadin gibi erkek gibi görünüyorsan bunlar haricinde erkek erkege kadin kadina tamamen saçmalik müslümansan lut kavminin yokedilmesi sanirim açık bir mesaj eşcinselligi düşünüyor yada destekliyorsaniz sizi ankebut 28-35e bakabilir bu arada "Biz, yoldan çıkmalarının cezası olarak bu memleket halkının üzerine gökten alçaltıcı bir belâ indireceğiz!”
﴾35﴿ İşte o memleketten geriye, aklını kullananların yararlanabileceği açık bir ibret vesikası bıraktık".resimdekide ilk lbgtlilerden yüzündeki ifadeden az cok belli bu isi yaparken taş olanlarda var oda buraya uygun degil inanmanyanlara gelince çogunluga bakarsak kadin erkek ilişkileri çogunlukta insan vücudu kadin veya erkek olarak birbirine uygun ilk ergenlik zamanlarinda ben eşcinsillige pek denk gelmedim... İnsanlarin temel güdülerinden biride neslin devam etmesi ve bu dogal iliskiler hariç normal degil bilemiyorum eşcinseller ne düşünüyor ama erkek erkege benim midemi bulandiriyor.
senin gibilerin fikrini kamuya açamamaları gerekiyor ya her bir cümlede yüzüm kızardı. eşcinsellik doğada hayvanlardada olan bir şey insanlardada olması gayet normal sen nasıl islamofobiye hastalık diyorsan insanları dinine göre yargılama diyorsan dinin aksine insanların SEÇEMEDİĞİ bir şey olan cinsel yönelimine göre yargılamayacaksın homofobi hastalık değildir ama geri kafalılık turnusoludur. bana göre diye eklemiyorum çünkü bunlar gerçekler bana göresi sana göresi yok kafanıza sokun 21. yüzyıldayız çok komiksiniz ya :D

The Batman

80+ Silver
senin gibilerin fikrini kamuya açamamaları gerekiyor ya her bir cümlede yüzüm kızardı. eşcinsellik doğada hayvanlardada olan bir şey insanlardada olması gayet normal sen nasıl islamofobiye hastalık diyorsan insanları dinine göre yargılama diyorsan dinin aksine insanların SEÇEMEDİĞİ bir şey olan cinsel yönelimine göre yargılamayacaksın homofobi hastalık değildir ama geri kafalılık turnusoludur. bana göre diye eklemiyorum çünkü bunlar gerçekler bana göresi sana göresi yok kafanıza sokun 21. yüzyıldayız çok komiksiniz ya :D
Hersey açık nasil bir havyanla insan bir çif olamazsa bir hemcins cift olmasi dogaya aykiri gercekten hormonel bozuklugu olan insanlar sizin gibiler yüzünden zor hayat yaşıyor

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
Hersey açık nasil bir havyanla insan bir çif olamazsa bir hemcins cift olmasi dogaya aykiri gercekten hormonel bozuklugu olan insanlar sizin gibiler yüzünden zor hayat yaşıyor
kadın ve erkek arasındaki farkı insan ve hayvan arasındaki farka benzetiyorsan konuşma zaten bitmiştir umutsuz vakasın sokağa çıkma lütfen

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
Sen hala kendi bildigin gibi anlamaya devam et ✌️bir insanlarin içinden böyle konusma yap seni kac kisi destekliycek dogru bulucak merak ediyorum
düşüncelerinin herhangi bir değeri veya geçerliliği yok

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Normal insanlar homofobik olmuyormu zaten.
LGBT Genetik bir hastalık seçim olamaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ilgi bekliyorlar işte, oysaki söylemeseler biz bilmeyeceğiz ve sıkıntı çıkmayacak
Bu ilgi fakat işin derin tarafıda var.
Küresel güçler zaten dinsiz dilsiz beyinsiz milliyetsiz ve cinsiyetsiz köle bir toplum oluşturmak istiyorlar.
Ve medya onların elinde istediklerini yapabilirler yapıyorlarda.
Son zamanlarda baya probagandası kasten yapıldı ve normalleştirmeye çalışıyorlar.
Eskiden o kadar duymuyorduk yine.
Finanse ediliyorlar.

Rakunabii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
660
İsim
durden
Erkek gibi görünüp kadin gibi hissediyorsan yada kadin gibi erkek gibi görünüyorsan bunlar haricinde erkek erkege kadin kadina tamamen saçmalik müslümansan lut kavminin yokedilmesi sanirim açık bir mesaj eşcinselligi düşünüyor yada destekliyorsaniz sizi ankebut 28-35e bakabilir bu arada "Biz, yoldan çıkmalarının cezası olarak bu memleket halkının üzerine gökten alçaltıcı bir belâ indireceğiz!”
﴾35﴿ İşte o memleketten geriye, aklını kullananların yararlanabileceği açık bir ibret vesikası bıraktık".resimdekide ilk lbgtlilerden yüzündeki ifadeden az cok belli bu isi yaparken taş olanlarda var oda buraya uygun degil inanmanyanlara gelince çogunluga bakarsak kadin erkek ilişkileri çogunlukta insan vücudu kadin veya erkek olarak birbirine uygun ilk ergenlik zamanlarinda ben eşcinsillige pek denk gelmedim... İnsanlarin temel güdülerinden biride neslin devam etmesi ve bu dogal iliskiler hariç normal degil bilemiyorum eşcinseller ne düşünüyor ama erkek erkege benim midemi bulandiriyor.
hocam adam yaşıyomu

N-sar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Ensar Demirkaya
Instagram
ensar_demirkaya
Steam
N-sar
kadın ve erkek arasındaki farkı insan ve hayvan arasındaki farka benzetiyorsan konuşma zaten bitmiştir umutsuz vakasın sokağa çıkma lütfen
Ya sizin gibileri anlamıyorum cidden.Sizden farklı bir şey düşününce yok şu ülkeye gidin daha uygun olacaktır yok sokağa çıkmayın sen kimsin de kime sokağa çıkmamasını tavsiye ediyorsun? bak burda senin düşüncene karşı olan insanlar da var bunlar gelse sana sokağa çıkma falan dese hoş olurmu sence? sizin gibileri anlamıyorum cidden

Son düzenleme:

Rakunabii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
660
İsim
durden
Normal insanlar homofobik olmuyormu zaten.
LGBT Genetik bir hastalık seçim olamaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu ilgi fakat işin derin tarafıda var.
Küresel güçler zaten dinsiz dilsiz beyinsiz milliyetsiz ve cinsiyetsiz köle bir toplum oluşturmak istiyorlar.
Ve medya onların elinde istediklerini yapabilirler yapıyorlarda.
Son zamanlarda baya probagandası kasten yapıldı ve normalleştirmeye çalışıyorlar.
Eskiden o kadar duymuyorduk yine.
Finanse ediliyorlar.
benim dediğimin aynısı küresel güç dünyayı yöneten güç istemese ne ünlüler destek verebilir ne influencer ajansları nede mercedes instagram gibi şirketler onlar destek vermese sosyal emdyadaki 15 yaş yhaaa abiii çok iiii diyen selinsular türemez

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
Ya sizin gibileri anlamıyorum cidden.Sizden farklı bir şey düşününce yok şu ülkeye gidin daha uygun olacaktır yok sokağa çıkmayın sen kimsin de kime sokağa çıkmamasını tavsiye ediyorsun? bak burda senin düşüncene karşı olan insanlar da var bunlar gelse sana sokağa çıkma falan dese hoş olurmu sence? sizin gibileri anlamıyorum cidden
homofobikliğin nazilikten farkı yok sen nazi birine fikrine saygı duyuyorum diyor musun :D ikiside nefret ikiside insanlık dışı ve saçma bu konuda eğer bir insanın fikri homofobiklikse kendisi hastalıklı bir düşünceye sahiptir fikirleri değersizdir sokağa çıkıp veya sosyal medyaya girip kirli düşüncelerini kamuoyuna açmamalıdır bu kadar

N-sar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Ensar Demirkaya
Instagram
ensar_demirkaya
Steam
N-sar
homofobikliğin nazilikten farkı yok sen nazi birine fikrine saygı duyuyorum diyor musun :D ikiside nefret ikiside insanlık dışı ve saçma bu konuda eğer bir insanın fikri homofobiklikse kendisi hastalıklı bir düşünceye sahiptir fikirleri değersizdir sokağa çıkıp veya sosyal medyaya girip kirli düşüncelerini kamuoyuna açmamalıdır bu kadar
Bunun neresi nefret? ayrıca nazilik farklı bi konu bu farklı bir konu.Kimse lgbt lilerin onur yuruşu yapıp yuruyuş sırasında yok birbirlerini opmeler yok bilmem ne yapmalar kimse onların cinsel ilişkilerini sokakta gormek zorunda değil bunun için sapıklık dan başka bir şey değil diyorum ben bu kadar ustunde duralacak bir konu değil insanlar gay olmayı marifet sanıyor gay oluyor saçmalık yani.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,922
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
Özgürlük sınırsız değildir.Aynı bu konudaki gibi

LahmatsuDcr

80+ Silver
LGBT bir bireye istediğiniz kadar hormon takviyesi yapın yine de aynı tercihleri yapacaktır. Hormonsal bir durum değil bu... Zihinsel bir durum da değil zaten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,643
Üyeler
165,559
Son üye
İbrahimHN
Top Bottom