robin
80+ Silver
Yolda görsem bakmam sevmem ama banane napıyorlarsa yapsınlar ancak halka açık alanlarda falan yapılmasını yanlış buluyorum.
Son düzenleme:
Yolda görsem bakmam sevmem ama banane napıyorlarsa yapsınlar ancak halka açık alanlarda falan yapılmasını yanlış buluyorum.
Ben LGBT'yi doğru bulmadığım fikrini öne sürüyorum diyorum, doğru ya da yanlış. Bu benim düşüncem değil mi ? Kimseyi bir şeye zorladım mı ? Hakaret ettim mi ?onların düşüncesine saygı duymuyorsan onlarda senin düşüncene saygı duymayıp hakaret ettiğinde sesini çıkaramazsın homofobiklik hastalıklı bir düşünce ve faşizmden farksız
mesajlarımı okumuyorsun galiba lgbt doğru bulunup bulunmayacak bir şey değil. lgbt bireylrinin yaptığını doğru bulmayabilirsin ki oda biryle alakalı lgbt ile değil. bu yoruma açık bir şey değil doğru bulmuyorum denemez bu güneşi doğru bulmuyorum demek gibi bir şeyBen LGBT'yi doğru bulmadığım fikrini öne sürüyorum diyorum, doğru ya da yanlış. Bu benim düşüncem değil mi ? Kimseyi bir şeye zorladım mı ? Hakaret ettim mi ?
Hoşgörü homofobik psikopatlarda ne arasınHoşgörü?
Bende görmedim görmek istemem onu belirtmek istedimHalka açık alanda ne yapılıyor? Ben şu ana kadar dışarıda yiyişen bir çift (hetereseksüel/homoseksüel) görmedim.
Bende görmedim görmek istemem onu belirtmek istedim
Normal olmayan birşeyi normalmiş gibi gösteriyorlarNasıl olumsuz etkiliyor anlatır mısın Doğuhan?
Dediğin gibi normal olmasın tamam ancak sen neden sevmiyorsun lgbt bireylerini?Normal olmayan birşeyi normalmiş gibi gösteriyorlar
Kendi hallerinde olanlara (toplum içinde cinsel yönelimlerini belli etmeyenlere) lafım yok ama yok yürüyüşmüş yok oymuş yok şuymuş bir çocuk sence toplum içinde sevgili gibi davranan 2 erkeği görünce bunu normal karşılamaz mı?Dediğin gibi normal olmasın tamam ancak sen neden sevmiyorsun lgbt bireylerini?
İnsanlar toplumsal haklarını yürüyüş, protesto gibi eylemler aracılığıyla ararlar.Kendi hallerinde olanlara (toplum içinde cinsel yönelimlerini belli etmeyenlere) lafım yok ama yok yürüyüşmüş yok oymuş yok şuymuş bir çocuk sence toplum içinde sevgili gibi davranan 2 erkeği görünce bunu normal karşılamaz mı?