Neler Yeni

Sizce Homofobiklik mi hastalık yoksa LGBT bireyi olmak mı ?

Hangisi

• Homofobiklik

Oylar: 41 36.6%
  • LGBT

Oylar: 71 63.4%

• Oy kullanan toplam üye
    112

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,600
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
onların düşüncesine saygı duymuyorsan onlarda senin düşüncene saygı duymayıp hakaret ettiğinde sesini çıkaramazsın homofobiklik hastalıklı bir düşünce ve faşizmden farksız
Ben LGBT'yi doğru bulmadığım fikrini öne sürüyorum diyorum, doğru ya da yanlış. Bu benim düşüncem değil mi ? Kimseyi bir şeye zorladım mı ? Hakaret ettim mi ?

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
Ben LGBT'yi doğru bulmadığım fikrini öne sürüyorum diyorum, doğru ya da yanlış. Bu benim düşüncem değil mi ? Kimseyi bir şeye zorladım mı ? Hakaret ettim mi ?
mesajlarımı okumuyorsun galiba lgbt doğru bulunup bulunmayacak bir şey değil. lgbt bireylrinin yaptığını doğru bulmayabilirsin ki oda biryle alakalı lgbt ile değil. bu yoruma açık bir şey değil doğru bulmuyorum denemez bu güneşi doğru bulmuyorum demek gibi bir şey

nixc0r

80+
Halka açık alanda ne yapılıyor? Ben şu ana kadar dışarıda yiyişen bir çift (hetereseksüel/homoseksüel) görmedim.
Bende görmedim görmek istemem onu belirtmek istedim

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,245
İsim
Taha Efe
Mesaj otomatik birleştirildi:

2 Anne 2 Babaya gider Bu Mevzu. Sonrasını Siz düsünün,Zeki insanlarsınız az cok....

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
https://steamcommunity.com/id/ArdaMemis/
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
Homofobiklik bir görüştür, yanlış bir görüştür ama hastalık ne alaka?
LGBT hastalık sayılır mı bilemiyorum, cinsel yönelim ve tercihlerin hastalık olduğunu düşünmüyorum ama.

Doğuhan

80+ Silver
Dediğin gibi normal olmasın tamam ancak sen neden sevmiyorsun lgbt bireylerini?
Kendi hallerinde olanlara (toplum içinde cinsel yönelimlerini belli etmeyenlere) lafım yok ama yok yürüyüşmüş yok oymuş yok şuymuş bir çocuk sence toplum içinde sevgili gibi davranan 2 erkeği görünce bunu normal karşılamaz mı?

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat
Kendi hallerinde olanlara (toplum içinde cinsel yönelimlerini belli etmeyenlere) lafım yok ama yok yürüyüşmüş yok oymuş yok şuymuş bir çocuk sence toplum içinde sevgili gibi davranan 2 erkeği görünce bunu normal karşılamaz mı?
İnsanlar toplumsal haklarını yürüyüş, protesto gibi eylemler aracılığıyla ararlar.
Zaten normal bir şey 2 erkeğin sevgili olması. Dünya Sağlık Örgütü, ICD-9'da (1977) ruh hastalığı olarak sınıflandırdığı eşcinselliği 17 Mayıs 1990'daki 43. Dünya Sağlık Kongresi'nin onayıyla ICD-10'da hastalık olmaktan çıkarmıştır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,647
Üyeler
166,583
Son üye
MrDingleDoo
Top Bottom