Neler Yeni

Sizce Homofobiklik mi hastalık yoksa LGBT bireyi olmak mı ?

Hangisi

• Homofobiklik

Oylar: 41 36.6%
  • LGBT

Oylar: 71 63.4%

• Oy kullanan toplam üye
    112

N-sar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Ensar Demirkaya
Instagram
ensar_demirkaya
Steam
N-sar
LGBT bir bireye istediğiniz kadar hormon takviyesi yapın yine de aynı tercihleri yapacaktır. Hormonsal bir durum değil bu... Zihinsel bir durum da değil zaten.
Peki sebebi ney sizce

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
Bunun neresi nefret? ayrıca nazilik farklı bi konu bu farklı bir konu.Kimse lgbt lilerin onur yuruşu yapıp yuruyuş sırasında yok birbirlerini opmeler yok bilmem ne yapmalar kimse onların cinsel ilişkilerini sokakta gormek zorunda değil bunun için sapıklık dan başka bir şey değil diyorum ben bu kadar ustunde duralacak bir konu değil insanlar gay olmayı marifet sanıyor gay oluyor saçmalık yani.
homofobiklik eşcinsel insanlardan nefret etmektir. onur yürüyüşünün amacı haklarını savunmaktır ve birbirlerini öperek korkacak bir şey olmadığını göstermeye çalışıyorlar bu kadar geri kafalı olmayın lşütfen aşırı komiksiniz ya

N-sar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Ensar Demirkaya
Instagram
ensar_demirkaya
Steam
N-sar
homofobiklik eşcinsel insanlardan nefret etmektir. onur yürüyüşünün amacı haklarını savunmaktır ve birbirlerini öperek korkacak bir şey olmadığını göstermeye çalışıyorlar bu kadar geri kafalı olmayın lşütfen aşırı komiksiniz ya
Opmelerine bir şey demiyorum orda cinsellik yapıyorlar yaptıkları şeyi söylememek için öpüşme kelimesini kullandım.zaten hep biz geri kafalı oluyoruz dimi aynen kardeşim millete sokağa çıkma demek geri kafalılılık değil zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer haklarını savunucaklar sa bilimsel yöntemler ile savunsunlar sokağın ortasında toplum içinde hoş görülmeyen şeyler yaparak hak savunulamaz bu daha çok diğer insanların onlardan daha çok nefret etmesine neden olur

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
Opmelerine bir şey demiyorum orda cinsellik yapıyorlar yaptıkları şeyi söylememek için öpüşme kelimesini kullandım.zaten hep biz geri kafalı oluyoruz dimi aynen kardeşim millete sokağa çıkma demek geri kafalılılık değil zaten
ben bugüne kadar sokakta cinsel ilişkiye giren bi eşcinsel görmedim giren varsada ordan genelleme yapmak ne kadar doğru ? bi müslüman kendini patlatınca suç müslümanların değilde o adamın oluyorda bir eşcinsel sokakta cinsel ilişkiye girince suç neden tüm eşcinsellerin oluyor ?
homofobik olacak kadar geri kafalıysan ve düşünme yoksunuysan iğrenç fikirlerini kendine saklamak şartıyla sokağa çıkmanda bir sakınca yok tabi

N-sar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Ensar Demirkaya
Instagram
ensar_demirkaya
Steam
N-sar
🤣🤣 Ya sizin gibiler ne yapıp edip bizi geri kafalı ilan ediyorsunuz ya bitiyorum ona 🤣🤣

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem

Eğer haklarını savunucaklar sa bilimsel yöntemler ile savunsunlar sokağın ortasında toplum içinde hoş görülmeyen şeyler yaparak hak savunulamaz bu daha çok diğer insanların onlardan daha çok nefret etmesine neden olur
bilimsel açıklamaları olsa bile ki var bunu sokağa çıkmadan büyük kitlelere nasıl duyursunlar zeka küpü arkadaşım benim ? rahatsız oluyorsanız yallah arabistana

N-sar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Ensar Demirkaya
Instagram
ensar_demirkaya
Steam
N-sar
ben bugüne kadar sokakta cinsel ilişkiye giren bi eşcinsel görmedim giren varsada ordan genelleme yapmak ne kadar doğru ? bi müslüman kendini patlatınca suç müslümanların değilde o adamın oluyorda bir eşcinsel sokakta cinsel ilişkiye girince suç neden tüm eşcinsellerin oluyor ?
homofobik olacak kadar geri kafalıysan ve düşünme yoksunuysan iğrenç fikirlerini kendine saklamak şartıyla sokağa çıkmanda bir sakınca yok tabi
Sana homofobik oldugmu kim söyledi neye göre karar verdiniz buna?

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
Sana homofobik oldugmu kim söyledi neye göre karar verdiniz buna?
lgbt nin ne olduğunu bildiğini varsayarak söylüyorum böyle bir düşünceyi desteklememen için sebep homofobi dışında ne olabilir ?

N-sar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Ensar Demirkaya
Instagram
ensar_demirkaya
Steam
N-sar
bilimsel açıklamaları olsa bile ki var bunu sokağa çıkmadan büyük kitlelere nasıl duyursunlar zeka küpü arkadaşım benim ? rahatsız oluyorsanız yallah arabistana
Bak klasik cümle yallah Arabistan'a benim canım arkadaşım sen mesajı okumadın mi dedim ki sokağa çıkıp cinsellik yapıyorlar bu daha çok onlardan nefret etmemize neden oluyor hem okumuyorsun mesajı sonra gelmiş yok Arabistan dan bahsediyorsun.

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
Bak klasik cümle yallah Arabistan'a benim canım arkadaşım sen mesajı okumadın mi dedim ki sokağa çıkıp cinsellik yapıyorlar bu daha çok onlardan nefret etmemize neden oluyor hem okumuyorsun mesajı sonra gelmiş yok Arabistan dan bahsediyorsun.
ya lütfen anlamamak için bu kadar ısrar etme gerçekten beynini kıvrımlarını kullan yalvarırım ya örnekleme denen şeyi hiç mi duymadın müslüman olduğunu varsayarak bu tarzda bir örnek verdim daha yüzlerce örnek verilebilir

N-sar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Ensar Demirkaya
Instagram
ensar_demirkaya
Steam
N-sar
lgbt nin ne olduğunu bildiğini varsayarak söylüyorum böyle bir düşünceyi desteklememen için sebep homofobi dışında ne olabilir ?
Ne mi sana söyleyeyim %80 belki de daha fazlası sapıklık olsun diye lgbt li oluyor

ya lütfen anlamamak için bu kadar ısrar etme gerçekten beynini kıvrımlarını kullan yalvarırım ya örnekleme denen şeyi hiç mi duymadın müslüman olduğunu varsayarak bu tarzda bir örnek verdim daha yüzlerce örnek verilebilir
Bak mesajı okumadın ben sokağa çıkmalarına karşı değilim bunu anladıysan mesele yok

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
Ne mi sana söyleyeyim %80 belki de daha fazlası sapıklık olsun diye lgbt li oluyor
bu cümleyi yazmak yerine direkt lgbt nin ne olduğu hakkında en ufak bir fikrim yok yazsaydın daha az efor sarfederdin hatta inanılmaz düşük bir ihtimal biliyorum ama o eforu düşünmeye harcayabilirsin belki ?

N-sar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Ensar Demirkaya
Instagram
ensar_demirkaya
Steam
N-sar
bu cümleyi yazmak yerine direkt lgbt nin ne olduğu hakkında en ufak bir fikrim yok yazsaydın daha az efor sarfederdin hatta inanılmaz düşük bir ihtimal biliyorum ama o eforu düşünmeye harcayabilirsin belki ?
Kanka bak sen benim mesajlarımı okumuyosun sen beni geri zekalı yerine koyuyorsun ben sana neden yallah arabistana dediğini demiyorum ben zaten musluman olduğum için bunu dediğni biliyorum benim sana demek istediğim şu sen neden surekli boyle cumleler kuruyosun onu soyluyorum ben sana sen daha benim homofobik olup olmadığnı bile anlamamışsın ki

Ben homo fobik değilim bu adamlar eş c,nsel olabilir bundan banane zaten ne halt yerse yesinler bunu marifet gibi her yere yayıyolar populer yapmak istiyolar anladık lgbt lisin neden boyle çabaları var onu anlatmya çalışıyorum

Top Bottom