Neler Yeni

Sizce Homofobiklik mi hastalık yoksa LGBT bireyi olmak mı ?

Hangisi

• Homofobiklik

Oylar: 41 36.6%
  • LGBT

Oylar: 71 63.4%

• Oy kullanan toplam üye
    112

Doğuhan

80+ Silver
İnsanlar toplumsal haklarını yürüyüş, protesto gibi eylemler aracılığıyla ararlar.
Zaten normal bir şey 2 erkeğin sevgili olması. Dünya Sağlık Örgütü, ICD-9'da (1977) ruh hastalığı olarak sınıflandırdığı eşcinselliği 17 Mayıs 1990'daki 43. Dünya Sağlık Kongresi'nin onayıyla ICD-10'da hastalık olmaktan çıkarmıştır.
Ruh hastalığı değil hormon bozukluğundan kaynaklı zaten

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Ben şahsen LGBT bireylerini sevmiyorum, sevmek zorunda olduğumu da düşünmüyorum. Nihayetinde özgür düşünce hakkına sahip bir toplumda yaşıyoruz.
LGBT karşıtı paylaşım yaptığımda insanlık suçu işlemişim gibi linç yiyorum (umrumda değil)
LGBT bireyleri ölsün de demiyorum, sadece benden beklenilen saygıyı hak etmediklerini düşünüyorum ve saygı göstermiyorum.

İnsanların bu anormalliğe karşı nasıl hoşgörülü yaklaştıklarını ve desteklemeyenleri ötekileştirdiklerini anlamıyorum.
Cevaplarınızı ve düşüncelerinizi önce mantık çerçevesinde yazarsanız sevinirim.
Sonrasında troll cevaplarla dolacağı için önce fikir alışverişi yapalım.

Oyları herkese açık yapmıyorum, herkesin düşüncesi kendinedir.
LGBT Bireylerin Olması Normaldir Ama Bu Sözün Altını da Şöyle Dolduralım Milyonlarca Yıldır Gerçekleşen Kontrolsüz Biyolojik Evrimin Sonucu Hormonal Anormalikler Olabiliyor Bunun Önüne Geçilmesi Gerektiğini Düşünüyorum.

Genetik Mühendisliği Alanındaki Çalışmalar Son Sürat Devam Ediyor Yakında Doğucak Bebekler Rastgele Değilde Genetik Yapısını Bizim Belirlediğimiz Bebekler Doğucak Buda Sağlıklı Bir Irk Ortaya Çıkaracaktır Bilim Her Şeyde Olduğu Gibi Bununda Çözümünü Bulucaktır.

58_BaBaKoK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,569
İsim
Ahmet Tulumcu
Ben şahsen LGBT bireylerini sevmiyorum, sevmek zorunda olduğumu da düşünmüyorum. Nihayetinde özgür düşünce hakkına sahip bir toplumda yaşıyoruz.
LGBT karşıtı paylaşım yaptığımda insanlık suçu işlemişim gibi linç yiyorum (umrumda değil)
LGBT bireyleri ölsün de demiyorum, sadece benden beklenilen saygıyı hak etmediklerini düşünüyorum ve saygı göstermiyorum.

İnsanların bu anormalliğe karşı nasıl hoşgörülü yaklaştıklarını ve desteklemeyenleri ötekileştirdiklerini anlamıyorum.

üzgünüm ama LGBT bir hastalıktır heleki bu ülkede LGBT bir hastalıktır tarihçesine bi bakarsanız görürsünüz Netflixde minnoşlar diye çıkartılan sapık filmler meydana çıkıp biji kürdistan demeleri sokağın ortasında çıplak dolaşmalar özgürlük deyip öpüşmeler ve daha fazlası bunun neyi özgürlük ! sapkınlıktır bu şu videoyu izleyin anlarsınız

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,600
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
üzgünüm ama LGBT bir hastalıktır heleki bu ülkede LGBT bir hastalıktır tarihçesine bi bakarsanız görürsünüz Netflixde minnoşlar diye çıkartılan sapık filmler meydana çıkıp biji kürdistan demeleri sokağın ortasında çıplak dolaşmalar özgürlük deyip öpüşmeler ve daha fazlası bunun neyi özgürlük ! sapkınlıktır bu şu videoyu izleyin anlarsınız
Arkasını yine de araştırmadan net bir ifadede bulunamam ama az çok benim dediğime geliyor, küçük yaşta ona maruz kalmış bir çocuğun geldi hal içler acısı.

Suwariba

80+ Silver
ikiside hastalık değildir ve hepiniz nasıl kendi fikirlerinize saygı görülmesini istiyorsanız başkalarının fikirlerine de saygı göstermeniz lazım. Bazı abartanlar ve sırf birilerine özenip ilgi için yapanlar yüzünden genelleme yapmak mantıksız aynısı başka konular içinde geçerli mesela 2m sakallı dayak atan hocalara bakıp islam kötü yada feminazilere bakıp feminizm kötü demek gibi bişey. Beğenmediğinizi dile getirin bu düşünce özgürlüğüdür ama saygısızlık hakaret şiddet vb şeylerin eskide kalmış olması lazım. mesela bana iğrenç geliyor ama saygısızlık yapamam.

Berke Fitness

80+ Bronze
İnsanları seçemedikleri olaylara göre kategorileştirmek son derece yanlıştır. İnsanları cinsiyet ve ırk gibi saçmalıklarla kategorileştiremezsiniz. Kişi kendini hangi cinsiyetten hissediyorsa o cinsiyettendir.
Homofobiklik ise cahillikten kaynaklanıyor

The Batman

80+ Silver
Erkek gibi görünüp kadin gibi hissediyorsan yada kadin gibi erkek gibi görünüyorsan bunlar haricinde erkek erkege kadin kadina tamamen saçmalik müslümansan lut kavminin yokedilmesi sanirim açık bir mesaj eşcinselligi düşünüyor yada destekliyorsaniz sizi ankebut 28-35e bakabilir bu arada "Biz, yoldan çıkmalarının cezası olarak bu memleket halkının üzerine gökten alçaltıcı bir belâ indireceğiz!”
﴾35﴿ İşte o memleketten geriye, aklını kullananların yararlanabileceği açık bir ibret vesikası bıraktık".resimdekide ilk lbgtlilerden yüzündeki ifadeden az cok belli bu isi yaparken taş olanlarda var oda buraya uygun degil inanmanyanlara gelince çogunluga bakarsak kadin erkek ilişkileri çogunlukta insan vücudu kadin veya erkek olarak birbirine uygun ilk ergenlik zamanlarinda ben eşcinsillige pek denk gelmedim... İnsanlarin temel güdülerinden biride neslin devam etmesi ve bu dogal iliskiler hariç normal degil bilemiyorum eşcinseller ne düşünüyor ama erkek erkege benim midemi bulandiriyor.

Ekler

• images.jpeg
    images.jpeg
    19.7 KB · Hit: 31

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Özgürlük diye diye geldiğimiz nokta ektedir.

Deaton

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Fatih B

Sevmek zorunda değiliz ama özgür iradeleri olduğu için saygı duymak zorundayız kimin ne yaptığı bizi ilgilendirmez çünkü

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5

Benim de bu şeyler hoşuma gitmiyor fakat herkese saygım var. :D

N-sar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Ensar Demirkaya
Instagram
ensar_demirkaya
Steam
N-sar

LGBT bir hastalık değil insanların tercih ettiği bir şey kim ne derse desin ben karşıyım sapıklık dan başka bişi değil

Top Bottom