Neler Yeni

Sizce Homofobiklik mi hastalık yoksa LGBT bireyi olmak mı ?

Hangisi

• Homofobiklik

Oylar: 41 36.6%
  • LGBT

Oylar: 71 63.4%

• Oy kullanan toplam üye
    112

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Homofobiklik LGBT desteği olmaması değil mi?
Hayır. Homofobi, sadece eşcinselliği desteklememek değildir. İşi saygısızlığa, nefrete, görgüsüzlüğe, sözlü ya da fiziki şiddete, ayrımcılığa dökmektir. Sadece sevmiyorum ve desteklemiyorum diyenlere kimse bir şey demez. Özgür düşüncedir, ben de desteklemem.

Dave Mustaine

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Homofobiklik bir hastalıktır. Lgbt bireyleri kendi halinde kimseye karışmayan insanlardır. Psikopat homofobikler niye karışıyorlar anlamıyorum. Dünya'nın en gereksiz insanları.
Ben gayleri sevmiyorum. Psikopat da değilim. Bir şeylerine de karıştığım yok. Protesto, yürüyüş yapanlara da gram saygım yok. Kendi halinde takılana saygım herhangi bir birey kadar.

Son düzenleme:

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
Ben şahsen LGBT bireylerini sevmiyorum, sevmek zorunda olduğumu da düşünmüyorum. Nihayetinde özgür düşünce hakkına sahip bir toplumda yaşıyoruz.
LGBT karşıtı paylaşım yaptığımda insanlık suçu işlemişim gibi linç yiyorum (umrumda değil)
LGBT bireyleri ölsün de demiyorum, sadece benden beklenilen saygıyı hak etmediklerini düşünüyorum ve saygı göstermiyorum.

İnsanların bu anormalliğe karşı nasıl hoşgörülü yaklaştıklarını ve desteklemeyenleri ötekileştirdiklerini anlamıyorum.
Cevaplarınızı ve düşüncelerinizi önce mantık çerçevesinde yazarsanız sevinirim.
Sonrasında troll cevaplarla dolacağı için önce fikir alışverişi yapalım.

Oyları herkese açık yapmıyorum, herkesin düşüncesi kendinedir.
homofobiklik geri kafalılıktır bu kadar net ne kadar linç yersem yiyeyim bu böyle kabullenin 21. yüzyıldayız

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,466
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Ben gayleri sevmiyorum. Psikopat da değilim. Bir şeylerine de karıştığım yok. Protesto, yürüyüş yapanlara da gram saygım yok. Kendi halinde takılana saygım herhangi bir birey kadar.
Senin saygın lazım değil zaten LGBT li bireylerin umrumda da değil. Sadece homofobikler gibi davranıyorsan sıkıntı. Davranmiyorsan problem yok.

nixc0r

80+
Yolda görsem bakmam sevmem ama banane napıyorlarsa yapsınlar ancak halka açık alanlarda falan yapılmasını yanlış buluyorum.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,602
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
homofobiklik geri kafalılıktır bu kadar net ne kadar linç yersem yiyeyim bu böyle kabullenin 21. yüzyıldayız
Yaptığınız taraftarlık yapmaktan başka hiçbir şey değil. Konudaki diğer mesajlarımı okudunuz mu ? Sadece düşüncelerim için hakaret yediğim halde kimsenin hayatına karışmadığım halde hakaret yiyorum ve bu doğrultuda saygı mı göstermem gerekiyor ?

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
Yaptığınız taraftarlık yapmaktan başka hiçbir şey değil. Konudaki diğer mesajlarımı okudunuz mu ? Sadece düşüncelerim için hakaret yediğim halde kimsenin hayatına karışmadığım halde hakaret yiyorum ve bu doğrultuda saygı mı göstermem gerekiyor ?
ben her fikre saygı duymam lgbt bireyi olmak bir fikir bir tercih değil doğuştan gelen bir şey. doğadaki hayvanlarda bile var bu

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,602
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
ben her fikre saygı duymam lgbt bireyi olmak bir fikir bir tercih değil doğuştan gelen bir şey. doğadaki hayvanlarda bile var bu
Ben sadece LGBT'nin doğru olmadığını düşünüyorum eğer insan zekasını hayvanlar ile bir görüyorsanız konuyu kapatabiliriz.
Bu düşüncem yüzünden hakaret yiyorsam kimseye saygı duymam kurunun yanında yaş da yanar diye bir söz var.
2 kelime yüzünden hakaret yiyelim üstüne geri kafalı olalım he ?

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
Ben sadece LGBT'nin doğru olmadığını düşünüyorum eğer insan zekasını hayvanlar ile bir görüyorsanız konuyu kapatabiliriz.
Bu düşüncem yüzünden hakaret yiyorsam kimseye saygı duymam kurunun yanında yaş da yanar diye bir söz var.
2 kelime yüzünden hakaret yiyelim üstüne geri kafalı olalım he ?
hakaret yemene bir şey demiyorum önceki mesajları okumadım onlardan bahsediyorsan. ama doğanın kanunu olan bir şeyin doğru olup olmadığına karar veremezsin varsa vardır yoksa yok. insan zekasıyla hayvan zekasının anlamı yok çünkü zekaya kalacak bir durum yok önceki mesajda dediğim gibi bu bir tercih değil doğuştan geln bir içgüdü

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,602
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Nasıl olumsuz etkiliyor anlatır mısın Doğuhan?
Türkiye'de rastlamadım, ama yabancılarda 1-2 yaşındaki bebekler için benim çocuğum gay / lezbiyen olacak düşüncesiyle çocuğunu yetiştiren var.
Arkadaş bundan bahsediyor olabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hakaret yemene bir şey demiyorum önceki mesajları okumadım onlardan bahsediyorsan. ama doğanın kanunu olan bir şeyin doğru olup olmadığına karar veremezsin varsa vardır yoksa yok. insan zekasıyla hayvan zekasının anlamı yok çünkü zekaya kalacak bir durum yok önceki mesajda dediğim gibi bu bir tercih değil doğuştan geln bir içgüdü
Tamam ama şu konuda netleşelim, düşünce özgürlüğünün olduğu bir toplumda düşüncemden ötürü hakaret yemem doğru mu değil mi ?

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
Türkiye'de rastlamadım, ama yabancılarda 1-2 yaşındaki bebekler için benim çocuğum gay / lezbiyen olacak düşüncesiyle çocuğunu yetiştiren var.
Arkadaş bundan bahsediyor olabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamam ama şu konuda netleşelim, düşünce özgürlüğünün olduğu bir toplumda düşüncemden ötürü hakaret yemem doğru mu değil mi ?
onların düşüncesine saygı duymuyorsan onlarda senin düşüncene saygı duymayıp hakaret ettiğinde sesini çıkaramazsın homofobiklik hastalıklı bir düşünce ve faşizmden farksız

Top Bottom