Neler Yeni

Sizce Homofobiklik mi hastalık yoksa LGBT bireyi olmak mı ?

Hangisi

• Homofobiklik

Oylar: 41 36.6%
  • LGBT

Oylar: 71 63.4%

• Oy kullanan toplam üye
    112

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,600
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Hepsi böyle değil ki. Bunlar sadece böyle oldukları için göze batıyor ve bütün LGBT bireyleri böyleymiş gibi bir izlenim oluşturuyor. İlgi için cinsel, dini veyahut başka türlü görüşlerini değiştiren kişilere zaten saygı duyulması saçma.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bkz: Özgürlük, hürriyet
Hocam her iki tarafta da kendine göre haklı sebepler var, ancak benim değinmeye çalıştığım nokta şu :
Ben kimsenin hayatına karışmıyorken, laf atmıyorken homofobiksin öl vs vs. linç yerken hakaret işitirken nasıl saygı bekleyebiliyorlar ?

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Ben kimsenin hayatını yargılamıyorum kimseye laf atmıyorum saygı da beklemiyorum, ancak bana laf atılması da beni rahatsız ediyor.
Orada sana kasten bir şey demedim yargılıyorsun diye zaten. Genel konuştum, sen onlara laf atmayıp saygı duyduğun sürece düzgün düşünebilen hiç kimse sana laf atmaz zaten. Laf atıyorsa da he de geç zaten, sadece bu konu için değil başka her türlü konu için diyorum bunu.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Ya arkadaş garip geliyor mesela bu LGBT arkadaşlar neden ONUR YÜRÜYÜŞÜ diye bir şey yapıyor madem eşitiz yapmasınlar? Biz onur yürüyüşü yapıyor muyuz? Bunun gibi bir sürü şey var. En başında LGBT birine laf edersen linç yiyorsun zaten.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,600
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Orada sana kasten bir şey demedim yargılıyorsun diye zaten. Genel konuştum, sen onlara laf atmayıp saygı duyduğun sürece düzgün düşünebilen hiç kimse sana laf atmaz zaten. Laf atıyorsa da he de geç zaten, sadece bu konu için değil başka her türlü konu için diyorum bunu.
Üstüme alınmadım zaten, sadece konuda tam olarak sormak istediğim anlaşılmadı gibi o yüzden böyle dedim.

Ya arkadaş garip geliyor mesela bu LGBT arkadaşlar neden ONUR YÜRÜYÜŞÜ diye bir şey yapıyor madem eşitiz yapmasınlar? Biz onur yürüyüşü yapıyor muyuz?
Sözde kendilerini ezdirmemek için olan bir şeymiş :D

Erdimb

80+ Bronze
Ya arkadaş garip geliyor mesela bu LGBT arkadaşlar neden ONUR YÜRÜYÜŞÜ diye bir şey yapıyor madem eşitiz yapmasınlar? Biz onur yürüyüşü yapıyor muyuz? Bunun gibi bir sürü şey var. En başında LGBT birine laf edersen linç yiyorsun zaten.
ilgi bekliyorlar işte, oysaki söylemeseler biz bilmeyeceğiz ve sıkıntı çıkmayacak

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,600
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Altı üstü lgbt bayrağının yakıldığı bir video hikayeye atmıştım, kimsenin hayatını veyahut görünüşünü yargılamadım. Ancak yemediğim laf kalmadı.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Üstüme alınmadım zaten, sadece konuda tam olarak sormak istediğim anlaşılmadı gibi o yüzden böyle dedim.

Sözde kendilerini ezdirmemek için olan bir şeymiş :D
İnsan olan ezmez ezdirmez. Ben LGBT ne severim ne sevmem umrumda değil kısaca ne yaparlarsa yapsınlar da GÜNDEMİ meşgul etmesinler arkadaş her ay bi LGBT haberi görüyoruz yeter yani.

Altı üstü lgbt bayrağının yakıldığı bir video hikayeye atmıştım, kimsenin hayatını veyahut görünüşünü yargılamadım. Ancak yemediğim laf kalmadı.
Gökkuşağı kullanmak=LGBT oldu artık :ROFLMAO: Klavyeyi Rainbow moda almaya korkuyorum.

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Sen eşit görüyorsun ama herkes öyle değil işte. Ülke homofobik dolu, dünya homofobik dolu. Amaçları onlar zaten, eşit gören insanlarla niye uğraşsınlar?

Hocam her iki tarafta da kendine göre haklı sebepler var, ancak benim değinmeye çalıştığım nokta şu :
Ben kimsenin hayatına karışmıyorken, laf atmıyorken homofobiksin öl vs vs. linç yerken hakaret işitirken nasıl saygı bekleyebiliyorlar ?
Onlara zaten saygı duymaman lazım ama benim de dediğim hepsinin böyle olmadığı. Böyle düşünürsek heteroseksüel insanların içinde de bu tarz milyonlarca insan var yani.

E saygısızlık yapmışsın işte. Kasten laf atmamışsın ama bir cinsel yönelimin sembolü olan bir şeye yapılan saygısızlığı paylaşmışsın.

mikealson

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Samet
Ben şahsen LGBT bireylerini sevmiyorum, sevmek zorunda olduğumu da düşünmüyorum. Nihayetinde özgür düşünce hakkına sahip bir toplumda yaşıyoruz.
LGBT karşıtı paylaşım yaptığımda insanlık suçu işlemişim gibi linç yiyorum (umrumda değil)
LGBT bireyleri ölsün de demiyorum, sadece benden beklenilen saygıyı hak etmediklerini düşünüyorum ve saygı göstermiyorum.

İnsanların bu anormalliğe karşı nasıl hoşgörülü yaklaştıklarını ve desteklemeyenleri ötekileştirdiklerini anlamıyorum.
Cevaplarınızı ve düşüncelerinizi önce mantık çerçevesinde yazarsanız sevinirim.
Sonrasında troll cevaplarla dolacağı için önce fikir alışverişi yapalım.

Oyları herkese açık yapmıyorum, herkesin düşüncesi kendinedir.
onları kışkırtıyorsun hemde saygı haketmediklerini söylüyorsun insanlar veya diğer şeyler seni neden ilgilendirir herkes özgür ve isteyen istedğini yaşar kimse kimsenin hayatna karışmaz ise hiçbişi olmaz ve birşeyi anormallik olarak anlamdıran insanlardır

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Tamam o zaman şizofreni hastalarıda özgür olsun öyle istediklerini yapsınlar
Aynı şey mi bu? Cinsel yönelim sadece hormonlarla da alakalı değildir, kişinin iradesine göre de olabilir. Sadece hormonlardan olsa bile kişi bundan mutluysa, memnunsa ve kimseye zararı yoksa o kişiye zorla bu tarz bir şey yapamazsın.

Akıl hastaları ise hastalıklarından dolayı neyin kötü neyin iyi olduğunu idrak edemeyip çok kötü şeylere kalkışabiliyorlar ve o durumdan onlar da memnun değiller zaten. Kim böyle bir hastalıktan memnun olabilir ki? Onlara tedavi şart zaten.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,600
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Sen eşit görüyorsun ama herkes öyle değil işte. Ülke homofobik dolu, dünya homofobik dolu. Amaçları onlar zaten, eşit gören insanlarla niye uğraşsınlar?

Onlara zaten saygı duymaman lazım ama benim de dediğim hepsinin böyle olmadığı. Böyle düşünürsek heteroseksüel insanların içinde de bu tarz milyonlarca insan var yani.

E saygısızlık yapmışsın işte. Kasten laf atmamışsın ama bir cinsel yönelimin sembolü olan bir şeye yapılan saygısızlığı paylaşmışsın.
Ateşe ateşle karşılık verdim sadece, paylaşım yapmasam da görüşlerim yüzünden hali hazırda hakaret işitiyordum.

onları kışkırtıyorsun hemde saygı haketmediklerini söylüyorsun insanlar veya diğer şeyler seni neden ilgilendirir herkes özgür ve isteyen istedğini yaşar kimse kimsenin hayatna karışmaz ise hiçbişi olmaz ve birşeyi anormallik olarak anlamdıran insanlardır

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Ateşe ateşle karşılık verdim sadece, paylaşım yapmasam da görüşlerim yüzünden hali hazırda hakaret işitiyordum.
Yine de doğru bir hareket değil, saygısızlık saygısızlıktır. Onların sana ne yaptığını bilmediğim için bir şey diyemem ama yani onların sana saygısızlık etmesi sana saygısızlık etme hakkı vermiyor. Bırak, üstünlük sende kalsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,049,632
Üyeler
166,580
Son üye
azoza