Neler Yeni

Sizce Homofobiklik mi hastalık yoksa LGBT bireyi olmak mı ?

Hangisi

• Homofobiklik

Oylar: 41 36.6%
  • LGBT

Oylar: 71 63.4%

• Oy kullanan toplam üye
    112

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Eşcinsellik bir tercihtir, yönelimdir. Hastalık değildir, doğuştan gelen bir şey hiç değildir. Herhangi bir hormonel bozukluk yüzünden olmaz, tedavisi de yoktur. Biyoloji öğretmenin yeni Alan Turingler oluşturmak istiyor anlaşılan. Kimseyi sevme zorunluluğun yok, sevme. Ben de sevmem, desteklemem, tiksinirim, sapkınlıktır. Bu sana karşıdaki kişiyi insan yerine koymama hakkı vermiyor. Fikirlerine, düşüncelerine onun da bir insan olduğunu bilerek değer vermek ve dinlemek gerekir. Üslubumuzu, davranışımızı korumak ve agresif olmamak gerekir. Sembollerini yakan videoyu gururla hikayende paylaşıyorsun. Sence bu yaptığına alkış mı tutsalardı? Tabii ki yorumlar gelir linç eden. Sen işi sevmeme boyutundan çıkarmışsın, direkt hakarete çekmişsin. Kendini de sadece sevmediğimi kanıtlayan bir şey paylaştım, kimsenin hayatını yargılamıyorum, kimseye laf atmıyorum, linçlenecek bir şey yaptığımı düşünmüyorum diyerek avutmaya çalışıyorsun. Olay bundan ibaret. Homofobiklere garip gözle bakanlara gelecek olursak pek anormal bir durum değil. Böyle bir şey dememeleri gerek diyorsun çünkü sanırım tam olarak homofobinin tanımını bilmiyorsun. Homofobi, eşcinselliğe sevgi beslememek ve desteklememek değildir. İşi saygısızlığa, nefrete, görgüsüzlüğe, sözlü ya da fiziki şiddete, ayrımcılığa dökmektir. Sadece sevmiyorum ve desteklemiyorum diyenlere kimse bir şey demez. Dediğin gibi özgür düşünce. Dini inancı varsa da içerisinde bulunduğu durum Allah ile onun arasında. Kulun kula yargıçlık yapması doğru değil.

Omnissiah

80+ Bronze
Lgbt'nin hastalık olduğunu düşünmüyorum çünkü avrupa olsun amerika olsun onlar homofobiyi aştılar yasalar getirerek Lgbt haklarını sağladılar şimdi toplumsal barış içinde yaşıyorlar. Ben liberalizme daha yakın olduğum için Lgbt haklarını destekliyorum o vatandaşlara devletin eşit yaklaşması gerektiğine inanıyorum.

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,102
İsim
Zeki Müren
Ben şahsen LGBT bireylerini sevmiyorum, sevmek zorunda olduğumu da düşünmüyorum. Nihayetinde özgür düşünce hakkına sahip bir toplumda yaşıyoruz.
LGBT karşıtı paylaşım yaptığımda insanlık suçu işlemişim gibi linç yiyorum (umrumda değil)
LGBT bireyleri ölsün de demiyorum, sadece benden beklenilen saygıyı hak etmediklerini düşünüyorum ve saygı göstermiyorum.

İnsanların bu anormalliğe karşı nasıl hoşgörülü yaklaştıklarını ve desteklemeyenleri ötekileştirdiklerini anlamıyorum.
Cevaplarınızı ve düşüncelerinizi önce mantık çerçevesinde yazarsanız sevinirim.
Sonrasında troll cevaplarla dolacağı için önce fikir alışverişi yapalım.

Oyları herkese açık yapmıyorum, herkesin düşüncesi kendinedir.
İnsanların cinsel tercihleri kimseyi ilgilendirmeyeceği için homofobiklik hastalıktır (bana göre).

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Bence LGBT'ye değil LGBT bireyinin kendisine saygı gösterilmeli ama önce o saygıyı haketmeli.
Bende sevmiyorum ve desteklemiyorum LGBT'yi.

Ariseks

80+ Gold
Herkese saygı duyulmalı sevmiyor olabilirsin bu normal ama saygı duymalısın
Onun dışında galiba LGBT nin hastalık olduğunu hormonsal bozukluklardan kaynaklı olduğunu görmüştüm
Ne kadar doğru bilemem

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,600
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Sonunda benim gibi düşünen birini bulduğuma sevindim bana göre lgbt mental bir hastalık homofobiklikde bir hastalık ama lgbt den daha kötü arabistanın lgbt politikasını savunanalrın sayısı hiç az değil ve bende benden beklenen saygıyı duymam

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Takma. Ben de homofobikim. Zaten Müslümanın olması gereken şey bu.
Homofobik olarak İslam dininin yasakladığı pek çok şeye sahip bir birey olursun. Böyle bir şey yoktur.

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
lgbt anormal bir durum dünyanın sadece %1'i lgbt bireyi bu nedenle hastalık denebilir çünkü azınlıklar eğer herkes deli olsa deli diye bir şey olmazdı delilik normal olurdu gibi düşünmek lazım bu durumu anormal bi durum ve hastalık olarak niteliklendirilebiliyor mantık ve biyoloji çerçevesinde bakarsak cinsellik üreme temellidir erkek erkeğe yada kadın kadına üreyemezsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

kimin kimle ilişkide olduğu umrumda değil açıkcası beni ilgilendiren bir durum yok bu arada homofobik olmanın gereği de yok yani bir erkekle bir erkek ilişkide ise bu kimi ilgilendirir benim dinim buna karşı eşcinsel olamazsınız mı diyiceksiniz belki o insan o dinden değil
Takma. Ben de homofobikim. Zaten Müslümanın olması gereken şey bu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

lgbt bireyleri yürüyüşler yapıp (hepsi değil) saçma sloganlar atmasalar herkese gay muamelesi yapmasalar hiç sorun olmayacak benim için yürüyüşler falan çok saçma ama homofobiklerin yaptığı daha saçma lezbiyenler sürekli siz lezbiyen p.... izliyorsunuz gibi genellemeler yapıp sallıyorlar homofobikler ayrı bi saçma kimi neden ilgilendiriyor ilişkileri

Son düzenleme:

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
LGBT bireyler değil sadece erkek - kız çiftleride dahil ederek söylüyorum :
Benim önümde sarmaş dolaş olmasınlar saçma onur muhabbetinden bahsetmesinler hiçbir sorun olmayacak.

Homofobik olarak İslam dininin yasakladığı pek çok şeye sahip bir birey olursun. Böyle bir şey yoktur.
Homofobiklik LGBT desteği olmaması değil mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,687
Üyeler
166,593
Son üye
Texomposter
Top Bottom