kaplanharun
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 4
Arkadaşlar kuzenim 2.el sıfır karışık bir sistem toplamak istiyor.
Bana linkleri attı ben gamegarajdaki sistemin daha mantıklı olacağını söyledim.
Siz ne düşünüyorsunuz?
İşlemci 724 tl
Anakart 545tl
Ekran kartı 1550 tl
Ram 259 tl
Ssd 254 tl
Psu 280 tl
Kasa 328tl
3800 tl falan tutuyormuş parçalarda pazarlık yapmış güya.
Benim dediğim sistem de bu klavye mouse de veriyorlar.
Bana linkleri attı ben gamegarajdaki sistemin daha mantıklı olacağını söyledim.
Siz ne düşünüyorsunuz?
İşlemci 724 tl
Intel i3-10100F Dört Çekirdek 3.60 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Intel i3-10100F Dört Çekirdek 3.60 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Intel i3-10100F Dört Çekirdek 3.60 GHz İşlemci özelliklerini incele, 1.979,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Anakart 545tl
Ekran kartı 1550 tl
Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da
www.sahibinden.com
Ram 259 tl
RAM Bellek ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
RAM Bellek ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
www.sahibinden.com
Ssd 254 tl
Patriot Burst PBU240GS25SSDR SATA 3.0 2.5" 240 GB SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Patriot Burst PBU240GS25SSDR SATA 3.0 2.5" 240 GB SSD fiyatlarını Akakçe ile takip et! Patriot Burst PBU240GS25SSDR SATA 3.0 2.5" 240 GB SSD özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
www.akakce.com
Psu 280 tl
Güç Kaynağı ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
Güç Kaynağı ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
www.sahibinden.com
Kasa 328tl
Everest Boran Rainbow Oyuncu Kasası - 4 Fanlı Temper Pencereli Gaming
Everest Boran Rainbow Oyuncu Kasası - 4 Fanlı Temper Pencereli Gaming fiyatları, çeşitleri toptan ve perakende toptanbilgisayar.net ' de
www.toptanbilgisayar.net
3800 tl falan tutuyormuş parçalarda pazarlık yapmış güya.
Pollux 5T-10 - Game Garaj
Intel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 5T-10 masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da
www.gamegaraj.com