Neler Yeni

Sizce İdam Gelmeli mi ?

İdam Gelmelimi

• Evet

• Hayır

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Hayır gelmemeli.

robin

80+ Silver
Ne olursa olsun Kadir Şeker bir can aldı. Tamam birisini kurtarmak için yardıma gitti ama birisini öldürdü sonuç olarak. Bence suçsuz değil.
adam yanında 25 santimlik bıçak taşıyormuş zaten .dd
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teröristlere gelecekse evet. Kolayca ölmemeliler. Can çekişerek ölmeliler. Of ne diyorum ben ya.
Teröriste gelecek acısı hemen bitecek ceza çekmeyecek e ne anladım ben bu işten? Kötü koşullar altında ömrünün sonuna kadar bir hücrede tıkılıp kalması daha iyi bir ceza bence.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,595
İsim
Mert Can Ergün
hayir gelmemeli deniz gezmiş Hüseyin İnan gibi gençleri insanlari masum olanları idam ederler bu durum bi daha yaşanmamali adalet yoksa yöneten devletin yüzünden adalet yok

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln
"Tecavüzcü sapıkları asın asın"
Rap sözü

sLayer0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet
Bence gelmeli hocam ama geldiği zaman çok zor durumda kalınırsa uygulanmalı. Bazı arkadaşlar eğitimin bir çözüm olacağını belirtmiş, doğrudur ama eğitim herkes için bir çözüm değil!! Dönemin en iyi ortaokulun birisinde okudum ve lisede de iyi bir lisede okuyor olmama rağmen böyle pislikler etrafta dolu. Mesela kadını öldüren adam alacağı suçun hafifliğini bildiği için öldürüyor ama ağır olsa böyle yapamaz!! En yakın dönemde örnek vermek istiyorum Osmanlı zamanında herkes eğitim ALMAMASINA rağmen kadına suç oranı neden çok düşüktü? bunun sebebini sizlere sormak istiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,013,804
Üyeler
160,606
Son üye
YanfoX
Top Bottom