Neler Yeni

Sizce souls like oyunlara zorluk seçeneği gelmeli mi

Charlster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Cihan Karagöz
O alevli devi kardeşim de çevrimiçi girince kesebildim anca. Bir de bu oyunlarda +yeni oyun modu işleri kolaylaştırmaktan çok zorlaştırıyor.
zorlaşıyor ama aldığın rün artıyor ng ile. bide 209 leveldeyim şu an 45 vigor 40 mind 99 int bastım. +9 Lusat's Glintstone Staff var.

The Semih

80+ Gold
Bulmaca oyunu satın alıyorsun diyelim, sonra youtubdan video açıp bulmacaları izleyip yapıyorsun. Sence normalmi ozaman satın alma izle internetten. Soulslike da insanların sabrını ölçer, yeteneğini ölçer, strateji kurmanı ister, sen hile açarsan bunların hepsi çöpe gidiyor. Paranda öyle. Soulsun en büyük olayı bossları kendi becerinle kesip o tatmin hissidir zaten. Hileyle bitirenler donuk donuk ekrana bakar

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Elvan kocer
Bulmaca oyunu satın alıyorsun diyelim, sonra youtubdan video açıp bulmacaları izleyip yapıyorsun. Sence normalmi ozaman satın alma izle internetten. Soulslike da insanların sabrını ölçer, yeteneğini ölçer, strateji kurmanı ister, sen hile açarsan bunların hepsi çöpe gidiyor. Paranda öyle. Soulsun en büyük olayı bossları kendi becerinle kesip o tatmin hissidir zaten. Hileyle bitirenler donuk donuk ekrana bakar
Easy mod filan da hile sayılır mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Girmeye korkuyorum soulslara ama büyük ihtimalle bitirmeyi başarırsam çok severim

Son düzenleme:
Top Bottom