Neler Yeni

Sizce IOS 14.6 güncellemeli miyim?

Burak.twitchNietral

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Burak Öztürk
Belki gören vardır geçenlerde eski telefonumu yaptırdım ip8 e geçtim. Bazı telefonlarda güncellemeden sonra pil veya performans düşüşü yaşandığını duydum. Kullanan var mı yada bir sorun yaşayan oldu mu bu güncelleme de? Şuan 13.5.1 kullanıyorum.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Belki gören vardır geçenlerde eski telefonumu yaptırdım ip8 e geçtim. Bazı telefonlarda güncellemeden sonra pil veya performans düşüşü yaşandığını duydum. Kullanan var mı yada bir sorun yaşayan oldu mu bu güncelleme de? Şuan 13.5.1 kullanıyorum.
iOS 14 şu anda çok problemli, final sürümlere yaklaşınca geçmenizi öneririm (ağustos-eylül gibi).

şahin doğan

80+ Platinum
ben ios 13.3 den 14.5 geçtim pil performansı arttı genel performans da göz ile görülür sıkıntı yok

Burak.twitchNietral

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Burak Öztürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
iOS 14 şu anda çok problemli, final sürümlere yaklaşınca geçmenizi öneririm (ağustos-eylül gibi).
Bence güncel modellerde sorun olmuyordur emin değilim bu konuda.İp8 arada kalıyor yeni eski arasında kararsız kaldım
Mesaj otomatik birleştirildi:

İos un böyle bir hainliği var bazı güncellemelerde bir şeyler yapabiliyor korkmuyor değilim.

z3r0tw0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Zero Two
7 plus kullanıyorum hiçbir sıkıntı görmedim. (IOS 14.6) Batarya normal gidiyor. Itunes üzerinden temiz kurulum yaptım bataryanın uzun gitmesi için. Donma kasma falanda yok. Telefonunuza icloud bypass falan yaptıysanız güncellemeyin.

şahin doğan

80+ Platinum
Bence güncel modellerde sorun olmuyordur emin değilim bu konuda.İp8 arada kalıyor yeni eski arasında kararsız kaldım

İos un böyle bir hainliği var bazı güncellemelerde bir şeyler yapabiliyor korkmuyor değilim.
ana sürümlerde sıkıntı yok beta kullanmıyorsan

Burak.twitchNietral

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Burak Öztürk
7 plus kullanıyorum hiçbir sıkıntı görmedim. (IOS 14.6) Batarya normal gidiyor. Itunes üzerinden temiz kurulum yaptım bataryanın uzun gitmesi için. Donma kasma falanda yok. Telefonunuza icloud bypass falan yaptıysanız güncellemeyin.
Yok yapmadım zaten babamın telefonuydu şifreyi bildiğimizden kendi bilgilerimi kaydettim.

ana sürümlerde sıkıntı yok beta kullanmıyorsan
Beta olarak kastettiğiniz nedir?

şahin doğan

80+ Platinum
Yok yapmadım zaten babamın telefonuydu şifreyi bildiğimizden kendi bilgilerimi kaydettim.

Beta olarak kastettiğiniz nedir?
mesela ios 15 çıkmadan beta indirebiliyorsun şuan yok ama bu beta sürecinde denemeler oluyor pil performansı, genel performans, stabilite gibi gibi beta süreci bitince ana sürüm çıkıyor bu sürümler arasında pil performansı göz ile görülecek kadar olmaz

Nachi

80+ Platinum
Bence güncelleyin ben güncellerken herhangi bir sorunla karşılaşmadım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,202
Üyeler
168,409
Son üye
Prise the sun
Top Bottom