Neler Yeni

IOS Sizce Iphone almalımıyım

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hep android kullandım babam iphone 6 almasıyla kafam allak bullak oldu geri tuşu yok ram kullanımını göremiyorum acayip garip geliyor sizce androidmi yoksa ios mu almalıyım 2. el alıcağım nerden baksanız en fazla 700-800 e alıcaz Şuanki telefon Samsung J5 8 gb ve hafızası yüzünden intihar edesim geliyor önerilerinizi bekliyorum şarjı çok gidiyormuş babam güç tasarufu bir şey dedi artık sorun yok dedi ben 5 yıldır Samsung E5 kullandım şimdi satıyoruz J5 ide satıcağız 1 ayı oldu hazır sormuşken J5 ve E5 fiyatı sizce ne olur fırsatçılar yüzünden sinirlendik iki telefonada 500 girdik

¥usuff

80+ Silver
iphoenun batarya sı az olmasına ramen bazı kısıtlamalarla andirod den daha fazla gidiyor ve ram de oyle andirod windows gibi arkadaki uygulamaları kapamaz ama apple 5 dk bir ramden temziler onları oyuzden 3 gb ram andiroid de ios taki 1.5 gb rame eşit gibi bir şey ama bence apple alma.

cemtastan2301

80+ Gold
Ben Apple ürünleri pek sevmiyorum. Her şeyi kısıtlıyorlar, örneğin İphone telefonda ücretsiz olan tek uygulama hesap makinesi :D Ben geçen sene İphone'dan, Samsung'a geçmiştim çok memnunum.

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
iphoenun batarya sı az olmasına ramen bazı kısıtlamalarla andirod den daha fazla gidiyor ve ram de oyle andirod windows gibi arkadaki uygulamaları kapamaz ama apple 5 dk bir ramden temziler onları oyuzden 3 gb ram andiroid de ios taki 1.5 gb rame eşit gibi bir şey ama bence apple alma.
Ben Apple ürünleri pek sevmiyorum. Her şeyi kısıtlıyorlar, örneğin İphone telefonda ücretsiz olan tek uygulama hesap makinesi :D Ben geçen sene İphone'dan, Samsung'a geçmiştim çok memnunum.
ne gibi kısıtlamalar

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
onu bilmiyorum ama kıstlama değil küçük şeylerle daha fazla gidiyor pil.
ben mesela instagram youtube whatsapp takılıyorum ( sınıf bildirimleri için aslında takılmıyorum) steam(Şifre için) discord roblox (Şifre için) bunları indireceğim birde Elektrik internet giderse ara sıra oynayabileceğim hafif oyunlar oynamak istiyorum sadece

¥usuff

80+ Silver
ben mesela instagram youtube whatsapp takılıyorum ( sınıf bildirimleri için aslında takılmıyorum) steam(Şifre için) discord roblox (Şifre için) bunları indireceğim birde Elektrik internet giderse ara sıra oynayabileceğim hafif oyunlar oynamak istiyorum sadece
o zaman andiroid al.

iyi ki samsunga geçmişin xiaomi ye geçseydin benim gibi iphone dan kesin iphone u özlerdin

eski iphone modelleri alınmaz ben 6s sattım oldukça temiz telefondu ama şarj sorunu vardı ve artık performansı düşmüştü ama beni 5 yıl idare etti dayanıklılık yönünden çok uzun ömürlü telefondu iphone alınıcaksa x, xr, xs, 11 vs öneririm diğerlirini almaya değmez bile yani

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
o zaman andiroid al.
iyi ki samsunga geçmişin xiaomi ye geçseydin benim gibi iphone dan kesin iphone u özlerdin

eski iphone modelleri alınmaz ben 6s sattım oldukça temiz telefondu ama şarj sorunu vardı ve artık performansı düşmüştü ama beni 5 yıl idare etti dayanıklılık yönünden çok uzun ömürlü telefondu iphone alınıcaksa x, xr, xs, 11 vs öneririm diğerlirini almaya değmez bile yani
Peki ne almalıyım

cemtastan2301

80+ Gold

İphone sadece adı var diye bu kadar satıyor yoksa benim için hiçbir artısı yok hatta eksisi var. Samsung en kalitelisidir benim gözümde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,018,342
Üyeler
161,440
Son üye
pendragonUtku