İphone 5s ve se 2016 telefonum var ikisi de hala taş gibiandroidler daha çabuk kasıyor huawei psmart 2019 kullanıyorum çok kasıyor eski iphoneler bile günümüzde iş görüyor
+++++Iphone üzerindeki 2GB ram Android üzerindeki 6GB ram'i tokatlar. IOS donanım kullanımında performanstan ödün vermeyen bir işletim sistemidir. Gonul rahatlığı ile alabilirsiniz.
Tam bütçe ne kadar?Peki ne almalıyım
Araştırıyorum.Dedim ya 700-800 civarı
F/P olarak Android fakat bence iPhone'un verdiği kaliteyi hiç bir telefon vermiyor iPhone 6'da 1 GB Ram var fakat hala kullanıcıyı memnun edebiliyor.Hep android kullandım babam iphone 6 almasıyla kafam allak bullak oldu geri tuşu yok ram kullanımını göremiyorum acayip garip geliyor sizce androidmi yoksa ios mu almalıyım 2. el alıcağım nerden baksanız en fazla 700-800 e alıcaz Şuanki telefon Samsung J5 8 gb ve hafızası yüzünden intihar edesim geliyor önerilerinizi bekliyorum şarjı çok gidiyormuş babam güç tasarufu bir şey dedi artık sorun yok dedi ben 5 yıldır Samsung E5 kullandım şimdi satıyoruz J5 ide satıcağız 1 ayı oldu hazır sormuşken J5 ve E5 fiyatı sizce ne olur fırsatçılar yüzünden sinirlendik iki telefonada 500 girdik