Neler Yeni

IOS Sizce Iphone almalımıyım

Nachi

80+ Platinum
iphoenun batarya sı az olmasına ramen bazı kısıtlamalarla andirod den daha fazla gidiyor ve ram de oyle andirod windows gibi arkadaki uygulamaları kapamaz ama apple 5 dk bir ramden temziler onları oyuzden 3 gb ram andiroid de ios taki 1.5 gb rame eşit gibi bir şey ama bence apple alma.
Kapanır. Apple ürün kullanmadan konuşmayın.

İphone sadece adı var diye bu kadar satıyor yoksa benim için hiçbir artısı yok hatta eksisi var. Samsung en kalitelisidir benim gözümde.
öyle adı var da xiaomi de alınmaz keşke samsung alsaymışım diyorum ben de

Canxkarax

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,260
İsim
Can
Hep android kullandım babam iphone 6 almasıyla kafam allak bullak oldu geri tuşu yok ram kullanımını göremiyorum acayip garip geliyor sizce androidmi yoksa ios mu almalıyım 2. el alıcağım nerden baksanız en fazla 700-800 e alıcaz Şuanki telefon Samsung J5 8 gb ve hafızası yüzünden intihar edesim geliyor önerilerinizi bekliyorum şarjı çok gidiyormuş babam güç tasarufu bir şey dedi artık sorun yok dedi ben 5 yıldır Samsung E5 kullandım şimdi satıyoruz J5 ide satıcağız 1 ayı oldu hazır sormuşken J5 ve E5 fiyatı sizce ne olur fırsatçılar yüzünden sinirlendik iki telefonada 500 girdik
iphone artık alacaksanız iphone x serisi alın bence.
minimum iphone 7 alın.
kenim iphone7 kullanıoyrum+ deji 2300 mah batarya taktım şarjı 1 gün gidiyor. performansı güzel, kamerası güzel.
eksileri
ekranı küçük geliyor artık
kamerasının ön ve arka düşük ışık performansı berbat
orjinal batarya pek tatmin etmiyor
artıları
deji batarya ile çok güzel oluyor
performansı çok iyi
hoparlör kalitesi çok iyi ve ahize de aynı anda çalışıyor yani mobil oyunlarda ses kasmak çok basit kulaklık olmadan.

2017 den belli kullanıyorum.

herhangi bir sorunu sorabilirsin.

2. el 2200 den fazla verilmez.

Peki ne almalıyım
yani bütçeniz kısıtlı gördüğüm kadarıyla o bütçeye ancak android tavsiye ederim ama samsung olsun derim ben android olacaksa android de model ve fiyat bilgim yok maalesef 2.el de

iphone artık alacaksanız iphone x serisi alın bence.
minimum iphone 7 alın.
kenim iphone7 kullanıoyrum+ deji 2300 mah batarya taktım şarjı 1 gün gidiyor. performansı güzel, kamerası güzel.
eksileri
ekranı küçük geliyor artık
kamerasının ön ve arka düşük ışık performansı berbat
orjinal batarya pek tatmin etmiyor
artıları
deji batarya ile çok güzel oluyor
performansı çok iyi
hoparlör kalitesi çok iyi ve ahize de aynı anda çalışıyor yani mobil oyunlarda ses kasmak çok basit kulaklık olmadan.

2017 den belli kullanıyorum.

herhangi bir sorunu sorabilirsin.

2. el 2200 den fazla verilmez.
deji bataryalar ısınıyor diye duydum ama nasıl bir sıkıntısı var mı

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1

¥usuff

80+ Silver
Ben de kullanıyorum 8.nesil tabletini ve hiçbir sorunum yok kullandıktan sonra asla android almam dedim. Batarya da 1 gün boyunca çok yoğun kullansan anca zor biter şarjı. Bi ara şarjı 2.5 güne zorlamıştım.
tablet konusunda apple gerçekten iyi bende 6s vardı şarz aletinden ayrılamıyordum pubg oynayım diyordum elim yanıyordu 30dk veya 1 saat anca goturuyordu.

Top Bottom