a400 yerine a2000 alabilirsen daha iyi olur. Diğer parçalarda bir sıkıntı yok gibi görünüyor.Bu olmazsa 5kya kadar sistem önerebilir misiniz
n eyapıcaksın neyde kullanıcaksın pcyi ona göre önerelimBu olmazsa 5kya kadar sistem önerebilir misiniz
Alınabilir ama sharkoon bana pek güvenilir gelmedi. Mümkünse başka bir marka tercih edin.Bu olmazsa 5kya kadar sistem önerebilir misiniz
fiyat ?Bu olmazsa 5kya kadar sistem önerebilir misiniz
kesinlikle katılıyorum a400 ssd var yazması 350mb aza400 yerine a2000 alabilirsen daha iyi olur. Diğer parçalarda bir sıkıntı yok gibi görünüyor.
SHP 650V2'yi @crazyreign önermişti bana iyidir diye düşünüyorum ama fsp hvpro 550w ile veya bu fiyatlarda bilindik markaların psuları ile değiştirebilirsin.Alınabilir ama sharkoon bana pek güvenilir gelmedi. Mümkünse başka bir marka tercih edin.
Fsp kalitelidir, gözüm kapalı sistemimi emanet ederim o psu ya.SHP 650V2'yi @crazyreign önermişti bana iyidir diye düşünüyorum ama fsp hvpro 550w ile veya bu fiyatlarda bilindik markaların psuları ile değiştirebilirsin.
Oyun içinn eyapıcaksın neyde kullanıcaksın pcyi ona göre önerelim
alabilirsin arkadaşlarında dediği gibi a2000 daha iyi performans verirOyun için
fsp nin açılımı nedir f/p demek istşiyorusnuzFsp kalitelidir, gözüm kapalı sistemimi emanet ederim o psu ya.
power supply markası güvenilir bir marka alabilirsinfsp nin açılımı nedir f/p demek istşiyorusnuz