hocam ekran kartı pin kabloları böyle rgb olandan yükleme gibi bişey o güzel olabilirAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok belli olan 2 3 tane genel görüntüyü bozan parça var mousepad ve monitör en kısa zamanda onlarıda yenileceğim ama kasada sizce daha güzel gözüknesi için ne yapabilirim
24pin kablosuyla birlikte satılanlar var ama kaliteli mi kalitesizmi bilemediğim için riske atmak istemedimhocam ekran kartı pin kabloları böyle rgb olandan yükleme gibi bişey o güzel olabilir
hocam internetten bakın illa video ceken olmustur güzel bişey varsa yapabilirsin24pin kablosuyla birlikte satılanlar var ama kaliteli mi kalitesizmi bilemediğim için riske atmak istemedim
Hocam kasanın içine figür koyabilir misiniz? İzlediğiniz animenin figürlerini falan koyarsanız güzel durur bence. Bir de arkaya rgb ışıklandırma yaparsanız sistem daha iyi görünür bence.24pin kablosuyla birlikte satılanlar var ama kaliteli mi kalitesizmi bilemediğim için riske atmak istemedim
masanın arkasına diyorsanız rgb aydınlatmayı onu nasıl yapacağım hakkında çok bir bilgim yok kasanın i.ine figür koymak aklımdaydı unutmuşumHocam kasanın içine figür koyabilir misiniz? İzlediğiniz animenin figürlerini falan koyarsanız güzel durur bence. Bir de arkaya rgb ışıklandırma yaparsanız sistem daha iyi görünür bence.
Hava soğutucusu yerine sıvı soğutucu daha iyiAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Çok belli olan 2 3 tane genel görüntüyü bozan parça var mousepad ve monitör en kısa zamanda onlarıda yenileceğim ama kasada sizce daha güzel gözüknesi için ne yapabilirim
Hocam bende de bu var https://www.akakce.com/islemci-sogu...-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,1176120238.html üste takılı gayet şık duruyor.Hava soğutucusu yerine sıvı soğutucu daha iyi
duruyor (şahsi görüşüm )
7500f için sıvı soğutucu çok fazla ve kasama sığmaz ekran kartını zor sığdırdım hem sıvı soğutma sorun çıkarırsa falan uğraşmak istememHocam bende de bu var https://www.akakce.com/islemci-sogu...-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,1176120238.html üste takılı gayet şık duruyor.
teşekkürlersade ne guzel duruyor bence degısmesıne gerek yok
7500f için sıvı soğutucu çok fazla ve kasama sığmaz ekran kartını zor sığdırdım hem sıvı soğutma sorun çıkarırsa falan uğraşmak istemem
teşekkürler