Yardım Sizce Macbook bukadar parayı hak ediyor mu?

WELRİS

80+
Reaksiyon skoru
8
üniversite için bi laptop şart ve bu yüzden üniversitedeki işler olsun kolay taşınım olsun bir bilgisayar istiyorum ve karşıma macbook çıkıyor ama bukadar para veremeye değer mi?

üniversite için bi laptop şart ve bu yüzden üniversitedeki işler olsun kolay taşınım olsun bir bilgisayar istiyorum ve karşıma macbook çıkıyor ama bukadar para veremeye değer mi?
KESİNİKLE HAYIR SADECE BİR MARKADAN İBARET ÖZELİKLERİ ÇÖP

Macbook bence hak etmiyor tasarımsal olarak evet, mükemmel gözüküyor ama Windows alışmışken Macbook almanı önermem o kadar para da verilmez o paraya daha kaliteli laptop bulabilirsiniz.

Kendim mac kulllanıyorum ve gayet memnunum yalnız tek sıkıntısı Windows programlarını mac de çalıştıramamak emülator falan var da onlara fazla güvenmiyorum ama eğer sadece ödev ise amacın mac al kesinlikle oyun ise HP Monster gibi markalara yönel

oyun hariç diğer bütün işlemler için 1e1 ama şahsi fikrim 10 15 buna vermektense iyi bir işlemcili ssd li laptop almayı tercih ederim

BKZ= XİAOMİ VE HUAWEİ 2019 LAPTOPLARI

İlk öncelikle merhaba Benim şahsi fikrim macbook o kadar parayı hak etmiyor.Bana sadece markadan ibret gibi geliyor ona vericeğin para ile daha iyi bir sistem alabilirsin bence

Macbook la ne yapacağına bağlı Macbook iş için parasını hak ediyor yalnız oyun kısmında hayır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,196
Üyeler
192,641
Son üye
kante
Geri