Neler Yeni

Sizce Macbooklar alınır mı ?

ElectriX

80+ Silver
Bence oyun için alınmaz iş için alınır.Ama bütçem olursa Macbook alcam merak ediyorum macosu.
Cevaplarınızı Bekliyorum.
hergün sturbucksa mı gidiyorsun? ve üstüne kız düşürmek mi istiyorsun? macbooklar tamdaa sanaa göree (!)

Gamer_g

80+ Bronze

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,601
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Yani sırf ekran kartı yok diye demediğiniz kalmadı bilgisayara iş için alınır ekran kartı olmadığı için e tabi ekran kartı olmamasına rağmen bu kadar pahalı olmasının sebebi dış kalitesi ve marka herkese göre değil ama alınır

ElectriX

80+ Silver
Apple 16inch MBP upgradeli versiyonuna hiçbir laptop rakip olamaz arkadaşlar.
Kullandım biliyorum, ürün sinema sektöründe eş zamanlı video kurgusu için kullanılıyor kullanmayanlar boş yapmasın lütfen.
Ekran panel kalitesi ve renk kalibresine hiç girmiyorum bile.

Oyun oynamak için üretilen cihazlar değil zaten.

Gamer_g

80+ Bronze
Apple 16inch MBP upgradeli versiyonuna hiçbir laptop rakip olamaz arkadaşlar.
Kullandım biliyorum, ürün sinema sektöründe eş zamanlı video kurgusu için kullanılıyor kullanmayanlar boş yapmasın lütfen.
Ekran panel kalitesi ve renk kalibresine hiç girmiyorum bile.

Oyun oynamak için üretilen cihazlar değil zaten.
Evet doğru 2k ekranı var birsürü şeyi var oyun için değil zaten.

İphone 7 kullanıyorum kaç sene önce aldım çatır çatır çalışıyor hala yeni nesil telefonları yok ediyor ama MacBook’ları bilmiyorum tam emin değilim
kardeş 2011 macbookpro var bende baya sağlam çalışıyor, ayrıca 2008 macbook pro var ablamda günlük işlerinin tamamını onunla yapıyor :D bu bilgisayarlara hiç format atılmadı sadece ssd takıldı. Sistem müthiş şekilde stabil çalışıyor, tek kelimeyle kalite.

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,391
İsim
Kaan
Ben dandik performans yerine kalite/hava atma ürünü tercih ederim daha iyi performans düşük olsada.
sanki monsterler kötü allah allah ya
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayatta Apple kullanmadim ama performanstan çok ben kalite ve kullanım kolaylıklarını seviyorum.
evet apple telefonları iyi ben 5s kullansmda ama ben iphone 11 leri çok gereksiz buluyorum ve bence samsungun ve huawein telefonlarının görünüşü daha iyi tamamen ekranların

İphone 7 kullanıyorum kaç sene önce aldım çatır çatır çalışıyor hala yeni nesil telefonları yok ediyor ama MacBook’ları bilmiyorum tam emin değilim
aynen öyle kanka ıphone 5simi kaç kere yere düşürdüm ve kırılmadı lg g2 im vardı o hemen kırılıyordu apple telefonlar sağlam

kardeş 2011 macbookpro var bende baya sağlam çalışıyor, ayrıca 2008 macbook pro var ablamda günlük işlerinin tamamını onunla yapıyor :D bu bilgisayarlara hiç format atılmadı sadece ssd takıldı. Sistem müthiş şekilde stabil çalışıyor, tek kelimeyle kalite.
ama yinede ben monsterden yanayım :D 2k ekranı ne yapcan zaten

Son düzenleme:
sanki monsterler kötü allah allah ya

evet apple telefonları iyi ben 5s kullansmda ama ben iphone 11 leri çok gereksiz buluyorum ve bence samsungun ve huawein telefonlarının görünüşü daha iyi tamamen ekranların

aynen öyle kanka ıphone 5simi kaç kere yere düşürdüm ve kırılmadı lg g2 im vardı o hemen kırılıyordu apple telefonlar sağlam

ama yinede ben monsterden yanayım :D 2k ekranı ne yapcan zaten
Monster al yılda en az 2 kere servisle uğraş, apple al 10 yıl hiç sorun çıkmadan kullan :)

Mtkn

80+
Bence oyun için alınmaz iş için alınır.Ama bütçem olursa Macbook alcam merak ediyorum macosu.
Cevaplarınızı Bekliyorum.
Bence ne olursa olsun alınır çok kaliteli tasarım olarak çok iyi hiçbir sıkıntı yaşamıyorsun 10 yıl bile sıkıntısız gidiyor ssdleri çok hızlı yenilerinde 50gb ı 1dkda atıyor Apple arcade ile efsane oyunlar oynuyorsun her konuda iyi -si yok. 2k retina var.daha çook +sı var.bana Windows laptoplar dandik duruyor.isteyen macbooğa aynı anda Windows ta kullanabilir.param olsa kesin alırım.

Batuhan Akbaş

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,671
İsim
Scarlotte
Oyun oynamayıp photoshop montaj müzik falan yapacaksan alabilirsin gönül rahatlığıyla.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,334
Üyeler
167,093
Son üye
EmreBeyy
Top Bottom