Neler Yeni

Sizce Macbooklar alınır mı ?

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
ARM işlemcili olanlar 5000/5500 gibi gelirse belki alınır derim ama şahsen ben almam sırf elma logosu için daha performanslı ürünler varken neden Apple olsun? Macbook Pro'lar Air'e göre daha çok alınırlık ama o fiyata çok daha iyileri var. Ancak apple kalitesini ekran ve yazılımda başka ürünlerde bulmak zor.

fuatm

80+
Yazılım için kullanıyorum az da video montaj ve photoshop .MacBook Air 2020 sahibiyim manyak memnunum kimsenin aklında soru işareti kalmasın her işimi görüyor dilediğim gibi her yere götürüyorum şarj sıkıntım yok mis gibi alet alınmaz diyenler almasın kendine o zaman teşekkürler

Gamer_g

80+ Bronze
Yazılım için kullanıyorum az da video montaj ve photoshop .MacBook Air 2020 sahibiyim manyak memnunum kimsenin aklında soru işareti kalmasın her işimi görüyor dilediğim gibi her yere götürüyorum şarj sıkıntım yok mis gibi alet alınmaz diyenler almasın kendine o zaman teşekkürler
Peki SSD hızı nasıl ?

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
benim annem yeni bir macbook pro aldı ikinci nesil i5 işlemcili bir dell kullanıyordu şonuç olarak çok beğendi ama windowsa alışık olduğu için macOS a daha alışamadı.
18 yıldır evde laptop var hepsi windowstu çünkü. bir ara 18 yıllığın incelemesini yapıcam :D

Top Bottom