Neler Yeni

Sizce mağazamıza ne koymalıyız?

Dahası  
Reaksiyon skoru
271
İsim
Yunus Kaplan
Discord
Sessiz#0307
tişörtün üzerine bunu basıcam
1628881079623.png

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Uzun süredir üzerine çalıştığımız giyim sektörüne giriş planımızı bugün devreye soktuk. Bu seviyede sizlerin fikir ve görüşlerinizi merak ettiğimiz için bu konuyu açma gereksinimi duyduk.
Örneğin ne tür ürünlerin olmasını bunları sizlere sunmamızı istediğinizi söyleyebilirsiniz. Fikir ve görüşlerinizi beklemekteyiz...
Mağazamıza, Instagram üzerinden "Seaser Giyim" yazarak ulaşabilirsiniz. Reklam olmaması için link bırakmadık.
Mobil uygulamanızı yapabiliriz. :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Umarım işiniz rast gider. Bence her yaşa hitap edin mesela gençler için dizi ve oyun tarzı sweatshirtler satabilirsiniz.

Kayrae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
783
İsim
Kayra
Uzun süredir üzerine çalıştığımız giyim sektörüne giriş planımızı bugün devreye soktuk. Bu seviyede sizlerin fikir ve görüşlerinizi merak ettiğimiz için bu konuyu açma gereksinimi duyduk.
Örneğin ne tür ürünlerin olmasını bunları sizlere sunmamızı istediğinizi söyleyebilirsiniz. Fikir ve görüşlerinizi beklemekteyiz...
Mağazamıza, Instagram üzerinden "Seaser Giyim" yazarak ulaşabilirsiniz. Reklam olmaması için link bırakmadık.
biliyorsun bizde bir şey moda olunca herkes çullanıyor üstüne örneğin oversize t-shirt çok satılır

samet4747

80+ Platinum
Mobil uygulamanızı yapabiliriz. :)
Özelden konuşalım mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şaka bir yana kolsuz kapüşonlu sweatshirtler olabilir bence.
Çok yakında farklı modeller gelicek

Umarım işiniz rast gider. Bence her yaşa hitap edin mesela gençler için dizi ve oyun tarzı sweatshirtler satabilirsiniz.
Umarım, bizim vizyonumuzda öyle zaten.

biliyorsun bizde bir şey moda olunca herkes çullanıyor üstüne örneğin oversize t-shirt çok satılır
Evet bizde o yüzden oversize ürünlerden başladık.

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Hocam öncelikle hayırlı olsun sayfaya bir göz attım ve güzel ürünler var ben beğendim fakat fiyatları yazmıyor fiyatları da yazsanız daha hoş olur.

samet4747

80+ Platinum
Hocam öncelikle hayırlı olsun sayfaya bir göz attım ve güzel ürünler var ben beğendim fakat fiyatları yazmıyor fiyatları da yazsanız daha hoş olur.
Aslında bu bir öne çıkma planı. Örneğin yorumlarda fiyat sorulunca etkileşim oluyor ve keşfet kısmına çıkabiliyorsunuz.

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Aslında bu bir öne çıkma planı. Örneğin yorumlarda fiyat sorulunca etkileşim oluyor ve keşfet kısmına çıkabiliyorsunuz.
Hiç böyle düşünmemiştim mantıklı fikir.
Satışlarda başarılar.

samet4747

80+ Platinum
Top Bottom