Neler Yeni

Sizce mağazamıza ne koymalıyız?

samet4747

80+ Platinum

Excator23cm

80+ Gold
Bir gün mağazam çok büyürse bile passatan başka arabaya binmeyeceğim.
Bende çok param osla bile passattan başka birşeye binmemeyi düşünüyordumki neden passatımı yorayım diğer kölelerim çalışsın xd

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
yağız paşa
Uzun süredir üzerine çalıştığımız giyim sektörüne giriş planımızı bugün devreye soktuk. Bu seviyede sizlerin fikir ve görüşlerinizi merak ettiğimiz için bu konuyu açma gereksinimi duyduk.
Örneğin ne tür ürünlerin olmasını bunları sizlere sunmamızı istediğinizi söyleyebilirsiniz. Fikir ve görüşlerinizi beklemekteyiz...
Mağazamıza, Instagram üzerinden "Seaser Giyim" yazarak ulaşabilirsiniz. Reklam olmaması için link bırakmadık.
başarılar hocam

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,469
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
  • Hahaha
Reaksiyonlar: Ciri

Flokii

80+
Sıfır kollu sweatshirtler kapüşonlu çok aradığım ve desenli - sade bulduğumda kaptığım ürünlerden birisi. Sıcaklıklar arttıkca artıyor, çok satılabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
271
İsim
Yunus Kaplan
Discord
Sessiz#0307
düzgün bir e-ticaret sitesi açın, reklam bütçesi ayırın.
Bunlar yapılacak şeyler merak etmeyin, bir bildiğimiz var ki bu şekilde yapıyoruz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sıfır kollu sweatshirtler kapüşonlu çok aradığım ve desenli - sade bulduğumda kaptığım ürünlerden birisi. Sıcaklıklar arttıkca artıyor, çok satılabilir.
Önerinizi dikkate alacağız.

Son düzenleme:

Forjest

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Murat
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji,bilgisayar,yazılım,açıkkaynak işletim sistemleri,katılımsız programlar,Linux,windows,işletim sistemleri modifikasyonları
Facebook
muratist55
Memlekette battal boy giyim sektörü çok fazla yok diye biliyorum. Gerek giyim gereksede ayakkabı olarak da, listeye eklenebilir. Diğer taraftanda, Mağazanın adının veya logosunun bulunduğu veya özel baskılar v.s tişörtler özel baskılı düşünülebilir. :)

Top Bottom