Sizce makam mevki mi yoksa para ve rahatlık için de yaşamak mı ?

SemihÖzdoğdu

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
700
Dostlar siz hangi hayat biçimini seçerdiniz ?🔽

Türkiye'de bir komiser, amir farketmez yetkili olup her yer de sözünün geçmesi ancak para kıtlığı içinde yaşamak mı,

yoksa yurtdışında bir bakıcı bile olsa rahatlık içinde, istediğiniz her şeyi alabildiğiniz bir hayat mı yaşamak isterdiniz ?

Türkiye'de bir komiser, amir farketmez yetkili olup her yer de sözünün geçmesi ancak para kıtlığı içinde yaşamak mı,

yoksa yurtdışında bir bakıcı bile olsa rahatlık içinde, istediğiniz her şeyi alabildiğiniz bir hayat mı yaşamak isterdiniz ?
Kesinlikle rahatlık içinde yaşamak isterim.Paran olmadıktan sonra cumhurbaşkanı olsan ne yazar.

Rahatlık içinde yaşadığım sıkıntı çekmediğim bir yaşam isterim

Rahatlık içinde tabii ki.
Gece eve geldiğimde ufaklığı okşayamayacak vaktim olmayacaksa neden çalışıyım ki?

Tr de söz sahibi biri zaten yolunu bulur o yüzden ilk seçenek imkansız gibi bir şey gençlik kolları başkanı BM ile geziyor...

Komiserin, amirin, başkomserin para kıtloğı çektiğini kim söyledi?
Başkomiser olup sadece 1 sorguya girmek > yurtdışında rahat yaşam.

Başbakan veya Cumhurbaşkanı olup tarihi adımı altın harflerle yazdıracak iyi işler yapmak isterdim

Komiserin, amirin, başkomserin para kıtloğı çektiğini kim söyledi?
Başkomiser olup sadece 1 sorguya girmek > yurtdışında rahat yaşam.
Komiserden bahsedicek olursam, kıtlıktan kastım istediğin bir araba,ev için kendinden çok çok fazla kısman gerektiği. Diğer ev ihtiyaçları, yılda 1 kere de olsa tatil ihtiyacını, genel hayat sosyalitesini arttırmak için olan etkinlikleri saymıyorum bile.

yurtdışında iyi bir iş ve istediğim her şeyi alabildiğim bir hayat mı yaşamak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,155,661
Üyeler
183,774
Son üye
Cowboy Bebop
Geri