KendineMüzisyen
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
konsol alamayı planlıyorum sizce beklemeliy miyim? yoksa 2. el xbox one s almayı planlıyorum
cidden bu vergi indirimi bu kadar etkiler mi yaSize önerim biraz daha bekleyip sıfır "Series S" almanızdır. Çünkü bu vergi indirimi ile 3500tl tarzı fiyatlara düşebilir. Hem yeni nesil bir konsol almış olursunuz
%30 kadar bir indirim olabilir, tabi satıcılar indirir ise.cidden bu vergi indirimi bu kadar etkiler mi ya
peki vergi indirimi gerçekten olacak mıymış ?%30 kadar bir indirim olabilir, tabi satıcılar indirir ise.
o kadar agresif bir fiyatlandırma olacağını sanmıyorum. 6.5k series x- 4.5k series s olmalı. spotçularda 3.5k olabilir.cidden bu vergi indirimi bu kadar etkiler mi ya
hocam spotçudan kastınız 2. el mi ?o kadar agresif bir fiyatlandırma olacağını sanmıyorum. 6.5k series x- 4.5k series s olmalı. spotçularda 3.5k olabilir.
Satıcının keyfine bağlı. Muhtemelen olur vergi indirimi gibipeki vergi indirimi gerçekten olacak mıymış ?
yurtdışı ürün. ithalatçı.hocam spotçudan kastınız 2. el mi ?
anladım peki ya güvenilir oluyor mu spotçudan almak ?yurtdışı ürün. ithalatçı.
sıfır ürün zaten. yurtdışından getirip satıyor. microsoft da türkiyede 1 yıl garanti veriyor yurtdışından alınmış olsa bile. genelde istanbulda doğubankta ve yazıcı iş hanında elden alabileceğin spotçular oluyor.anladım peki ya güvenilir oluyor mu spotçudan almak ?
Geleceğini sanmam çünkü eskiden bime ps4 gelmişti çünkü fiyatı ucuzdu hem şimdi ps4lerin üretimi duruyor yavaşça piyasadan kalkıcak, ps5 bim gibi marketler zaten getirmez pahalı olduğu için. Xbox tarafındada durum aynı fiyatlar pahalı.konsol alamayı planlıyorum sizce beklemeliy miyim? yoksa 2. el xbox one s almayı planlıyorum
ben garantiye yollamak istesem nereye götürcem?sıfır ürün zaten. yurtdışından getirip satıyor. microsoft da türkiyede 1 yıl garanti veriyor yurtdışından alınmış olsa bile. genelde istanbulda doğubankta ve yazıcı iş hanında elden alabileceğin spotçular oluyor.
Xbox cihazınız için servis hizmeti alma | Xbox Support burada anlatıyor.ben garantiye yollamak istesem nereye götürcem?
Sırf 2 oyun için one x den vazgeçme bence.bir şey dicem bu one x neden ucuz mu satılıyor 2. el yoksa one s pahalı mı satılıyor ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
one s planlıyordum çekilişten fifa 21 ac valahlla odyssey avengers cp77 kazandım o yüzden