- Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani evet.Razer blackwidow yerini bunu almıcam.Benim için özel bir klavye.parası olanlar için harika klavye
Yani evet.Razer blackwidow yerini bunu almıcam.Benim için özel bir klavye.parası olanlar için harika klavye
milletteki lukse bak. ben 300e zor saber aldım adamlar uçuruyor kaliteyiBunu alıcam galiba.
Ama daha farklı bir yerden daha uyguna bulursam oradanda alabilirim.
Corsair kalite bir marka bence.milletteki lukse bak. ben 300e zor saber aldım adamlar uçuruyor kaliteyi
alabilirsin bence güzel klavye
İndirim bitebilir dostum hemen kap bence. 860 liraya düşmez rapidfire.Corsair kalite bir marka bence.
Rapidfire ne oluyor tam olarak?Dostum bekle sakın alma bunu https://www.hepsiburada.com/corsair...UacTcLWXVXLKU3WzkGG0PE7AU-AUjYYIaArgoEALw_wcB
Bunu al hem daha ucuz hem rapidfire modeli
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sorun varsa cevaplayabilirim rahatlıkla.
Rapidfire modelinin switchleri cherry mx speed yani tuşun algılanması için çok daha az basman yetiyor bu da daha hızlı basmanı sağlıyor. Başlangıçta yazı yazarken hafif zorlanabilirsin ama kesinlikle değer. Ayrıca daha az basman yettiğinden az ses çıkarıyor.Rapidfire ne oluyor tam olarak?
Red switchler ile farkı nedir tam olarak?Rapidfire modelinin switchleri cherry mx speed yani tuşun algılanması için çok daha az basman yetiyor bu da daha hızlı basmanı sağlıyor. Başlangıçta yazı yazarken hafif zorlanabilirsin ama kesinlikle değer. Ayrıca daha az basman yettiğinden az ses çıkarıyor.
Basım mesafesi Red switchte tuşun algılanması için tuşu 2mm ittirmen gerekiyor bunda 1.2mm.Oyuncuysan birebir senlik klavye.Red switchler ile farkı nedir tam olarak?
Bu klavye'yi seçmemin bir nedeni normal mekaniklerden daha hızlı diye biliyorum.O yüzden benim için özel.Eğer rapidfire modelini alırsam daha da hızlı mı olucak?Basım mesafesi Red switchte tuşun algılanması için tuşu 2mm ittirmen gerekiyor bunda 1.2mm.Oyuncuysan birebir senlik klavye.
Aynen öyle.Bu klavye'yi seçmemin bir nedeni normal mekaniklerden daha hızlı diye biliyorum.O yüzden benim için özel.Eğer rapidfire modelini alırsam daha da hızlı mı olucak?
K70 için RGB'leri biraz sönük diyorlardı,sence nasıl?Aynen öyle.
Gayet yeterli şu ana kadar hiç sönük gelmedi .Geceleri lambayı açmam gerekmiyor hatta.K70 için RGB'leri biraz sönük diyorlardı,sence nasıl?