Tüm monitörlerde ghosting vardır illahaki bundada biraz var ama çok sıkıntı olmazMerhaba arkadaşlar, başlıkta belirttiğim gibi monitörde ghosting var mı sizce? Anlayanlar yorum yaparsa çok iyi olur.
Ölü piksel çıkmadı, geri iade etmeye bunun için gerek var mı?Tüm monitörlerde ghosting vardır illahaki bundada biraz var ama çok sıkıntı olmaz
Alıntıyı görüntüle
şurda arkasında gördüğün gölge ghosting oluyor.
Onu sen bilirsin fakat yeni gelicek monitörün daha kötü olma ihtimali var. Ölü piksel çıkabilir yeni gelen monitördeÖlü piksel çıkmadı, geri iade etmeye bunun için gerek var mı?
çok acayip gıcık bir müşterisin hocamÖlü piksel çıkmadı, geri iade etmeye bunun için gerek var mı?
Biraz daha cümlelerini özenli seçerek konuş, beni tanımıyorsun etmiyorsun. Terbiye sınırlarını aşma!!! Bunun için iadeye gerek var mı diye soruyorum bu normal bir durum mu? Bilgisi olan kişiler yardımcı olsun diyeçok acayip gıcık bir müşterisin hocam
iade ye gerek varmı ne demek ya
Ghosting yüzünden iade pek sık rastlanan bir durum değil. Sizde de çok yok gibi. Gerek yok iadeye.Biraz daha cümlelerini özenli seçerek konuş, beni tanımıyorsun etmiyorsun. Terbiye sınırlarını aşma!!! Bunun için iadeye gerek var mı diye soruyorum bu normal bir durum mu? Bilgisi olan kişiler yardımcı olsun diye