Sizce Mouse hz kaç olmalı

Şöyle açıklıyayım sana ; Mouse ve bilgisayar arasındaki sinyal sıklığı ne kadar fazla olursa senin verdiğin tepkileri anlık olarak ekranda gösterme oranı artar. Buradaki sinyal sıklığı dediğimiz şey hz değeri oluyor. Ne kadar yüksek hz değeri olursa senin mousedaki en ufak kımıldatmanı pc de algılar.
Biraz bakındım internette ve e sporcuların 500 hz kullanmasının sebebinin yaptıkları küçük mouse haraketlerini pc nin algılamasını istememeleri olduğunu öğrendim. Yani daha stabil bir aim için 500 hz kullanıyorlarmış.
yani yuksek sens kullananlar 500 hz mı tercıh edıor

yani yuksek sens kullananlar 500 hz mı tercıh edıor
Bununla ilgili bilgim yok dostum. E spor camiasını da pek takip etmediğimden ne söylesem yalan olur.Benim sana tavsiyem şu olabilir bu ayarları değiştirmek çok zor değil. Oynadığın oyunun training haritasına ve tüm ayarları dene . Hangisini kullanırken daha rahat hissediyorsan o ayarı kullan. En iyi ayar senin en iyi kullanabildiğin ayardır. X e sporcusunun kullandığı ayar değil!

Bununla ilgili bilgim yok dostum. E spor camiasını da pek takip etmediğimden ne söylesem yalan olur.Benim sana tavsiyem şu olabilir bu ayarları değiştirmek çok zor değil. Oynadığın oyunun training haritasına ve tüm ayarları dene . Hangisini kullanırken daha rahat hissediyorsan o ayarı kullan. En iyi ayar senin en iyi kullanabildiğin ayardır. X e sporcusunun kullandığı ayar değil!
anladım teşekürler

Geri