Öneri Hangi mouse u tercih etmeliyim

Sh3Xa

80+
Reaksiyon skoru
5

Bu iki mouse arasında kaldım Asus baya indirimde sizce hangisini almalıyım ilk mouse klavyem ile aynı marka olduğu için seçtim.Birde skatez için xraypad jade mi yoksa esptiger ice v2 mi bu mouselar için daha iyi olur.Bu mouseların dışında öneriniz varsa da yazarsanız sevinirim

Bu iki mouse arasında kaldım Asus baya indirimde sizce hangisini almalıyım ilk mouse klavyem ile aynı marka olduğu için seçtim.Birde skatez için xraypad jade mi yoksa esptiger ice v2 mi bu mouselar için daha iyi olur.Bu mouseların dışında öneriniz varsa da yazarsanız sevinirim
mchose güvenim daha fazla ve kaliteli bir mouse olduğu için onu öneririm asus mouseları almanızı önermem

Mchose al, xraypad jade çok hızlı, esptiger ice v2 daha kontrollü ve d orta hızda skatez ona göre al

Geri