federalper
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 1,999
Hayır L7 UltraBatarya benim için önemli değil scyrox mu tercih edeyim
Hayır L7 UltraBatarya benim için önemli değil scyrox mu tercih edeyim
hangisi daha ucuzsa onu al diğer tüm özellikleri aynıBatarya benim için önemli değil scyrox mu tercih edeyim
Tutuş şekline göre A7 Ultra da alınabilir ama renk seçeneği kısıtlı. Mchose iyidir, L7 Pro ve Ultra arasında sensör farkı var pro 3395 sensör ultra 3950 sensör kullanıyor. 3k'ya çıkınca içiniz rahat etmiyorsa A5 Ultra alın geçin pişman etmez emin olabilirsiniz.
Kız arkadaşıma L7 Pro almıştık Ultra modeli gelmeden önce. Sorunsuz kullanıyor 3 aydır. Şarjı da uzun süre gidiyor, günde 8 saat açık bilgisayar ve haftada 2 bazen 3 kez şarja takıyor ama Pro modeli 250mAh bataryaya sahipken Ultra modeli 500mAh. Ayrıca 3950 sensör daha verimli diye biliyorum yanlışım yoksa, daha uzun süre gitmesi lazım yani bataryalar eşit olsa bile.
L7 aldım hocam sag olunKız arkadaşıma L7 Pro almıştık Ultra modeli gelmeden önce. Sorunsuz kullanıyor 3 aydır. Şarjı da uzun süre gidiyor, günde 8 saat açık bilgisayar ve haftada 2 bazen 3 kez şarja takıyor ama Pro modeli 250mAh bataryaya sahipken Ultra modeli 500mAh. Ayrıca 3950 sensör daha verimli diye biliyorum yanlışım yoksa, daha uzun süre gitmesi lazım yani bataryalar eşit olsa bile.
Dediğim gibi tutuş şeklinize göre L7 ya da A7 seçebilirsiniz. Bütçeyi düşürmek isterseniz de A5 Ultra alınır.
Hayırlı olsun hocam güzel günlerde kullanın.L7 aldım hocam sag olun