Sizce Nasıl Duruyor? ve Nasıl Geliştirebilirim?

Ocak

80+
Reaksiyon skoru
57
Merhaba, bu bir reklam değil. Yıllardır forumlarda olan kişilerle beyin fırtınası yapmak istiyorum. Hatta burada URL dahi vermeyeceğim.

Fikir ve düşünceleriniz benim için gerçekten önemli. Papaganlar nokta com adında bir sitem var fakat buraya ekstra neler yapabilirim? Aklımda ikinci el ürünlerini satabilecekleri eklentiyi entegre etme var. Daha daha neler yapabilirim?

Maalesef eskisi gibi hızlı index (arama motorlarında çıkma) alma olmuyor, çok emek verdim, çok uğraştım fakat kuşçu kitleyi nasıl çekebilirim?

Şimdiden teşekkür ediyorum.

Reis Yanlis anlama Emegine Kesinlikle Saygim var ama Durustce Elestimem gerekirse

-UI Cok kotu duruyor Hocam Yani bak Logosu , Papaganlar .com yazisi falan guzel duruyor ama Mesela UI Kullandigin Renk paleti Cok kotu hocam yani asiri dandik hissettiriyor sanki AI Yaptirmis gibi veya 10-15 yillik site gibi (Tema renkleri) yani Bence daha profosyonel yapmalisin Cunku UI Kullaniciyi Ceken seydir

-Bu konularin falan gozuktugu kisim kucuk duruyor daha buyuk yapabilirsin Hem daha dikkat cekici olur hemde daha iyi okunur yazilar

(Simdi fark ettim Tasarim/ UI Beyazken Kotu durmuyor ama Dark mode'da cok kotu duruyor dedigim gibi ucuz hissetiriyor)

-Ayrica Site Ismi Uzerinde Tekrar Dusunmeni oneririm Gercekten Iyi guzel Ama ''Papaganalar'' Yazinca Karsima papagan cikiyor cunku google otomatik olarak hayvan olan papagan'ni cikartiyor sanki biz yanlis yazmisiz Gibi

Yani sitenin adini yazmama ragmen birak en ustte cikmayi sayfada direk cikmiyor bu yuzden bu yuzden Direk papaganalr .com olarak linki yazip girebiliyor kullanici

Bu yuzden Tavsiyem Olabildigince Sitene kullanicilarin girmesini tiklamasini ve konu acmasini sagla cunku ne kadar cok tiklanirsa O kadar on plana atiyor google cunku arama yerine ''papaganalar'' yazdiklarinda ve bir siteye girdiklerinde dogrusu kullanicinin aradigi site bu diyor ve daha one atiyor
Ayrica Sitede ne kadar cok kullanici olursa ve konu acarsa ilerde o konuda sorulan soruyu arattiklarinda insanlar senin siteni gorecekler ve kuslar ile ilgili sorun soran biride %90 ihtimal kuslar ile ilgileniyordur veya kusu vardir yani ilgi alanidir bu yuzden senin sitenin sagdik kullanicisi olmaya baslar

-Ayrica Sorunlar var bu yuzden tavsiyem siteye gir ve random bir seylere tikla ve calisiyor mu kontrol et

Mesela sitene girdim ve yonetici yazan muhtemelen senin profiline girdim ve fotografina bastim ama cikmak istedigim de bos bir yere bastigimda cikmadi veya cikamak icin en kotusunden carpi isareti bile yoktu geri butonuna basmak lazim googledan cok sacma yani 24 mart'ta acmissin siteyi ve hala boyle bir hata olmasi ?
(Profil fotosunu yani .jpg dosyasini ekranda goruntulemek yerine ayri bir sayfa olarak aciyor bir nevi sen anladin demek istedigimi

-Rozet ilerleme kismi guzel olmus begendim Dahada gelistirirsen rozetler belli kademelerde farkli ozellikler kazanirsa falan guzel olur mesela bir yerden sonraki rozetler daha ust level oldugu icin gif gibi hafif hareket eden basit seyler olabilir ne bilim en ust level olan kisinin profiline girince guzel ihtisamli bir kus animasyonbu olabilir ( Bu gibi seyler/oduller kullanicilarin ilgiisni ceker ve o odulu kazanmak icin o rozetleri almaya calismak icin dah aktif olurlar forumda )

-Ayrica en cok tepki /yeni konular gibi Basliklar altindaki konulari gormek icin bastigimizda bos bir ekran yerine ordaki konular yuklenene kadar donen bir sey veya ilerleyen bir sey olabilir kisaca bekleyin hissiyati olusturacak bir sey

-Ayrica Konualrdaki Sohbet Kutularida Cok genis bosa assagiya kaydirma yapmak sikiyor yani Kullanicinin yazisinin bittigi yerden sonra 2-4 satir altinda kutucuk bitmeli ama kullanicinin son yazdigi satir ile kutucuk bitimi arasinda cok buyuk bir bosluk var

Not:
Site Yeni Oldugu Icin '' Site icin Oneri/Tavsiye '' ve ''Hata Bildirme '' gibi Kisimlar olusturabilirsin bu sayede kullanicilarin ne istedigini oreneek siteyi gelistire bilir bildirilen hatalara gorede Siteyi duzelte bilirsin Yeni bir site icin forum veya E-ticaret veya baska bir sey fark etmeksizin bu soyledigim olmali ozelliklede yeni ise (Bu 2 baslikta konuda acip en ustte Sabitleye bilrisin ve en begenilen oneri/tavsiyleri'de yapabilirsin)

Kisa bi baktim bunlari gordum O kadar Yazdim Umarim Sonuna kadar okumussundur

• Beğen
Reaksiyonlar: Ocak
Sonuna kadar okudum :)

İlginizden dolayı teşekkür ederim

Burada olduğu gibi imza kısmı olsa güzel olur seviyorum ben imza özelliğini

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,159,761