Sizce ne olabilir?

ceLK

80+
Reaksiyon skoru
10
2gün önce toplama pc aldım daha kullanamadım ekran kartını taktım ve açılış ekranında siyah ekran üzerinde yeşillikler vardı. Ekran kartı driverini de yüklediğim de bu hatayla karşılaştım hevesle aldığım bilgisayarı ertesi gün servise gönderdim. Sizce ne olabilir?

Ekler

• IMG-20200812-WA0002.jpeg
    IMG-20200812-WA0002.jpeg
    2 MB · Hit: 60
  • IMG-20200812-WA0000.jpeg
    IMG-20200812-WA0000.jpeg
    1.6 MB · Hit: 56
Ekran kartının yazılımsal yada donanımsal hatası. İnternetten baktığımda çözüm yolu hep yazılımsal yani driverla falan ilgili olabilir veya windowsla. Eğer pcyi tvye bağlayıp falan deneseydin aslında sorunun monitörden yada ekran kartından olduğunu anlardın. Hayırlısı bakalım.

Tvye bağladım yazılımsal çözümlerin neredeyse tamamını denedim en son çare servise gitti bir defa düzeldi oldu derken çat resetle birlikte tekrar gitti donanımsal oldugunu düşünüp gönderdim

Ekran kartının yazılımsal yada donanımsal hatası. İnternetten baktığımda çözüm yolu hep yazılımsal yani driverla falan ilgili olabilir veya windowsla. Eğer pcyi tvye bağlayıp falan deneseydin aslında sorunun monitörden yada ekran kartından olduğunu anlardın. Hayırlısı bakalım.
Ürünle ilgili bugün geri dönüş aldım ekran kartı arızalıymış donanımsal olarak değişimi yapıldı.

Kartın neydi?

Son düzenleme:
Karın neydi yazmışım pardon :D. Bazen olabilir böyle sorunlar elektronik sonuçta. Çözüldüyse sorun yok.
Aynen çözüldü ama tabi yıllar sonra bir kasa aldım geldi kurdum çaat ekranda yeşil lekeler marul tarlasında gibi o an yaşadığım hüsran üzüntü duygusal çöküş tarif edilemez 😁 Çözüldüğü için mutluyum sana da teşekkür ederim

Aynen çözüldü ama tabi yıllar sonra bir kasa aldım geldi kurdum çaat ekranda yeşil lekeler marul tarlasında gibi o an yaşadığım hüsran üzüntü duygusal çöküş tarif edilemez 😁 Çözüldüğü için mutluyum sana da teşekkür ederim
Rica ederim hiçbir şey yapmadım ama :D.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,737
Üyeler
188,651
Son üye
Warnez
Geri