ekran kartım 4060 2 fan ilemcim ryzen 7 7500 ve kule tipi soğutucu var ekran kartım 67 derece fln oluyo işlemcide max 70 ile 50 arasında pc yi yeni aldım ekran kartını vb yakmam değilmi ve bunlar ranch sim+cs2 verileri yardım edermisiniz
NVIDIA Geforce Experience'den otomatik olarak 84 derece üstünde kart Mhz azaltarak sıcaklığı engelliyor, Ben 75 yaptım manuel olarak sende değiştirebilirsin.ekran kartım 4060 2 fan ilemcim ryzen 7 7500 ve kule tipi soğutucu var ekran kartım 67 derece fln oluyo işlemcide max 70 ile 50 arasında pc yi yeni aldım ekran kartını vb yakmam değilmi ve bunlar ranch sim+cs2 verileri yardım edermisiniz
75 den sonra pc yimi kapatıyoNVIDIA Geforce Experience'den otomatik olarak 84 derece üstünde kart Mhz azaltarak sıcaklığı engelliyor, Ben 75 yaptım manuel olarak sende değiştirebilirsin.
Alıntıyı görüntüle
birde tam olarak nereen yapıyoruzNVIDIA Geforce Experience'den otomatik olarak 84 derece üstünde kart Mhz azaltarak sıcaklığı engelliyor, Ben 75 yaptım manuel olarak sende değiştirebilirsin.
Alıntıyı görüntüle