Twittera yalandan bi hesap oluştursan görürdün şimdiyehocam ?
üşendim birazTwittera yalandan bi hesap oluştursan görürdün şimdiye
edit : telden baktım ama meta quest 3 bunun için almam çünkü xbox da oyunum yoküşendim biraz
fikir için saolunSwitchin yeni konsolu çıkacakmış galiba pek bilmiyorum eğer öyle bir şey varsa almayın derim illa alıcaksanız çok para harcamayın lite versiyonunu alın bence oculus quest 2 gelirsek arkadaşım aldı 2 ay falan baya mutlu kullandı sonra oynayacak oyun kalmadı en fazla oynanabilir 2 5 oyun kalıyor onlarıda modlayarak oynuyorsunuz yeni oyunlar çıkar ama biraz erken yatırım olur
Zelda fanı değilsen Bin liralık oyunları max 30 fps oynatan Nintendo yerine Oculus alınır tabii ki deBaşlıkta Belirttiğim gibi öneri ve görüşlerinizi bekliyorum
yani oynamakta isterim de zelda dediğin gibi fiyatlar el yakıyorZelda fanı değilsen Bin liralık oyunları max 30 fps oynatan Nintendo yerine Oculus alınır tabii ki de
hocam gamepass alirsiniz aylik 80 liraya bir suru oyun oynarsinizüşendim biraz
edit : telden baktım ama meta quest 3 bunun için almam çünkü xbox da oyunum yok
Nintendo almanızı önermem (oyun fiyatları bölgesel fiyatlandırma olmaması vb.) . Oculus kullanması gerçekten zevkli olmasına rağmen para bağlanması için daha erken olduğunu düşünüyorumBaşlıkta Belirttiğim gibi öneri ve görüşlerinizi bekliyorum
olabilirNintendo almanızı önermem (oyun fiyatları bölgesel fiyatlandırma olmaması vb.) . Oculus kullanması gerçekten zevkli olmasına rağmen para bağlanması için daha erken olduğunu düşünüyorum