Neler Yeni

Öneri Sizce Önceliğim Klavye mi, Soğutucu mu Olmalı?

Ouzkskn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,345
İsim
....
Değerler gayet normal. Eğer sadece bu oyunları oynuyor iseniz Klavye alabilirsiniz .

Reck

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
sefa gençer
Sıcaklık değerlerinde bir anormallik göremedim. İhtiyacınız varsa klavye alın, çok extreme şeyler yapmayacaksınız stok fan ile başınıza bir iş gelmez rahat olun.

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,601
İsim
......
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Değerler gayet normal. Eğer sadece bu oyunları oynuyor iseniz Klavye alabilirsiniz .
Şöyle, arkadaşımla ARK:Survival Evolved da bailamayı düşünüyoruz ama daha hiç girmedim, o yüzden sıcaklık değerlerini bilmiyorum. Arada GTA V de oynuyorum ama onda da sıcaklık değerleri 70-75 geçmiyordu diye hatırlıyorum. Soğutucu biraz daha bekleyebilir anladığım kadarıyla.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sıcaklık değerlerinde bir anormallik göremedim. İhtiyacınız varsa klavye alın, çok extreme şeyler yapmayacaksınız stok fan ile başınıza bir iş gelmez rahat olun.
İleride yayın yapmayı düşünüyorum. Sanırım o zamana kadar stok fan kurtarır beni.

The Magma Boss

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,464
İsim
Emir
Sıcaklık değerleriniz normal gözüküyor.
Eğer gerçekten klavyeniz kötü ise ve klavye almanız önemli ise bence ilk klavyenizi alın.

Ouzkskn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,345
İsim
....
Şöyle, arkadaşımla ARK:Survival Evolved da bailamayı düşünüyoruz ama daha hiç girmedim, o yüzden sıcaklık değerlerini bilmiyorum. Arada GTA V de oynuyorum ama onda da sıcaklık değerleri 70-75 geçmiyordu diye hatırlıyorum. Soğutucu biraz daha bekleyebilir anladığım kadarıyla.

O zaman soğutucuyu beklet bir süre daha. Klavyeden sonra Soğutucu için düzgün bir bütçe ayarlayıp alabilirsin.

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,601
İsim
......
Sıcaklık değerleriniz normal gözüküyor.
Eğer gerçekten klavyeniz kötü ise ve klavye almanız önemli ise bence ilk klavyenizi alın.
Işıksız, membran ve bozulmaya doğru giden, modelini bilmediğim bir HP klavyem var. Saber RGB almayı düşünüyorum.

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,601
İsim
......
Son düzenleme:

The Magma Boss

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,464
İsim
Emir
Anladığım kadarıyla kendisi daha eski bir klavye ve bir tık daha pahalı. Sizce hangisi daha mantıklı?

Şey, unuttunuz galiba beni 😊 Cevap verirseniz çok hoş olur.
Mesajınızı görmemişim, kusuruma bakmayın.
Evet biraz daha eski fakat sürekli yeni modelleri çıkıyor. Şahsen benim önermemin sebebi dayanıklı ve tasarımsal açıdan çok hoş bir klavye olması. Bknz: mıknatıslı bilek desteği, ses tekerleği.
Saber RGB de gayet güzel bir klavye. Yalnızca ben kenarlarındaki aydınlatmayı pek hoş bulmuyorum. O yüzden tavsiye de etmiyorum.
Fakat bilek desteği sizin için önemsizse ve tasarımı hoşunuza gidiyorsa gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,601
İsim
......
Mesajınızı görmemişim, kusuruma bakmayın.
Evet biraz daha eski fakat sürekli yeni modelleri çıkıyor. Şahsen benim önermemin sebebi dayanıklı ve tasarımsal açıdan çok hoş bir klavye olması. Bknz: mıknatıslı bilek desteği, ses tekerleği.
Saber RGB de gayet güzel bir klavye. Yalnızca ben kenarlarındaki aydınlatmayı pek hoş bulmuyorum. O yüzden tavsiye de etmiyorum.
Fakat bilek desteği sizin için önemsizse ve tasarımı hoşunuza gidiyorsa gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.
Şimdi uyumayı düşünüyorum, yarın daha detaylı tartışırız isterseniz. İyi geceler :)

Çınar Yaşar

80+ Gold
İlk klavye al, zaten amacın oyun, render, yayın gibi şeyler olsaydı ilk soğutucu derdim

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,601
İsim
......
İlk klavye al, zaten amacın oyun, render, yayın gibi şeyler olsaydı ilk soğutucu derdim
Saat 04:30 olunca kafalar gidiyor tabii. Amacım oyun olmayacak da ne olacak :D Öneriniz için teşekkürler

Saat 04:30 olunca kafalar gidiyor tabii. Amacım oyun olmayacak da ne olacak :D Öneriniz için teşekkürler
Sorry yanlış okumuşum, kusura bakmayın.

Top Bottom