cemtastan2301
80+ Gold
İyi, hayırlı olsun.evet hocam
İyi, hayırlı olsun.evet hocam
ram psu işlemci ve anakart için yardımcı olurmusunuz? vatandan alıcam linkleri ordan atarsanız sevinirim,hepsinin toplamı7500 ü geçmesinNe zaman aldınız?
ram psu işlemci ve anakart için yardımcı olurmusunuz? vatandan alıcam linkleri ordan atarsanız sevinirim,hepsinin toplamı7500 ü geçmesinGüzel almışsınız merak etmeyin
ram psu işlemci ve anakart için yardımcı olurmusunuz? vatandan alıcam linkleri ordan atarsanız sevinirim,hepsinin toplamı7500 ü geçmesinİyi, hayırlı olsun.
ram psu işlemci ve anakart için yardımcı olurmusunuz? vatandan alıcam linkleri ordan atarsanız sevinirim,hepsinin toplamı7500 ü geçmesinPiyasadan haberin yok sanırım hocam 3060 sistemler şuan 15k civarı satılıyor tabii ki uyguna almışsın
çok uygun fiyata bence şimdi git o 3060 ı 9000tl ye satRAMPAGE SHAKE 4x120mm RGB Fanlı 600W 80Plus BRONZE MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
RAMPAGE SHAKE 4x120mm RGB Fanlı 600W 80Plus BRONZE MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
GIGABYTE GeForce RTX 3060 EAGLE OC 12GB GDDR6 192Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
GIGABYTE GeForce RTX 3060 EAGLE OC 12GB GDDR6 192Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Crucial 480GB BX500 Serisi Sata 6.0Gb/s 3D NAND SSD (Okuma 540MB / Yazma 500MB) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Crucial 480GB BX500 Serisi Sata 6.0Gb/s 3D NAND SSD (Okuma 540MB / Yazma 500MB) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
THERMALTAKE UX200 120mm ARGB FANLI AMD4/INTEL UYUMLU İŞLEMCİ SOĞUTUCU fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
THERMALTAKE UX200 120mm ARGB FANLI AMD4/INTEL UYUMLU İŞLEMCİ SOĞUTUCU fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
hepsi 9100 TL ye patladı bana. vatandan aldım hepsini
yo yo yo gerek yokçok uygun fiyata bence şimdi git o 3060 ı 9000tl ye sat![]()
İşlemci olarak bunu al derim yanına da güzel bir B550 Chipsetli anakartram psu işlemci ve anakart için yardımcı olurmusunuz? vatandan alıcam linkleri ordan atarsanız sevinirim,hepsinin toplamı7500 ü geçmesin
Mesaj otomatik birleştirildi:
ram psu işlemci ve anakart için yardımcı olurmusunuz? vatandan alıcam linkleri ordan atarsanız sevinirim,hepsinin toplamı7500 ü geçmesin
ram psu işlemci ve anakart için yardımcı olurmusunuz? vatandan alıcam linkleri ordan atarsanız sevinirim,hepsinin toplamı7500 ü geçmesin
ram psu işlemci ve anakart için yardımcı olurmusunuz? vatandan alıcam linkleri ordan atarsanız sevinirim,hepsinin toplamı7500 ü geçmesin![]()
şuan elinde mi 3060 ?yo yo yo gerek yokram psu işlemci ve anakart için yardımcı olurmusunuz? vatandan alıcam linkleri ordan atarsanız sevinirim,hepsinin toplamı7500 ü geçmesin
![]()
10700k ve z490 mı yoksa 5600x ve b500 mi cok arada kaldım yaaİşlemci olarak bunu al derim yanına da güzel bir B550 Chipsetli anakart
AMD Ryzen™5 5600X fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, AMD Ryzen™5 5600X en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD Ryzen™5 5600X fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, AMD Ryzen™5 5600X en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
evtşuan elinde mi 3060 ?,
rtx 2060 super vardı iade aldılar mağduriyet indirimi yaptılar 2300 TL falan.
çok iyi kaç tl ye aldın sorması ayıp olmassa ?10700k ve z490 mı yoksa 5600x ve b500 mi cok arada kaldım yaa
e
evt
https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-...cl16-cmw16gx4m2c3200c16-fiyati,276740865.html --- RAMram psu işlemci ve anakart için yardımcı olurmusunuz? vatandan alıcam linkleri ordan atarsanız sevinirim,hepsinin toplamı7500 ü geçmesin
ram psu işlemci ve anakart için yardımcı olurmusunuz? vatandan alıcam linkleri ordan atarsanız sevinirim,hepsinin toplamı7500 ü geçmesin![]()
İntel'den pek anlamadığım için bir kıyaslama yapamam ama R5 5600X ve RTX 3060 ikilisi gerçekten çok iyi. Kendim kullanıyorum her oyun gayet akıcı.10700k ve z490 mı yoksa 5600x ve b500 mi cok arada kaldım yaa
e
evt
Anakart yakışmamış ve vatandan link istemiş.
ben uygun fiyatları gorsün diye akakceden attım vatandan parcaları aratıp bakabilir hoşuna gittiyseAnakart yakışmamış ve vatandan link istemiş.