Neler Yeni

Sizce paramı ne için harcamalıyım? (Mouse,Klavye,Masa,RAM vb.)

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
Şimdi benim elimde şu anda 235TL para var ben bunu 300TL ye tamamlayabilirim sizce ne almalıyım?
Arasında kaldıklarım şunlar;

Fileli ofis sandalyesi (Şu andaki sandalyem hem terletiyor hem rahat değil mutfak sandalyesi kullanıyorum)

Mouse (Yine 300TL ye kadar mousepad dahil ve şu andaki mousem kablosuz logitech bir klavye setinin)

Klavye (A101den alınmış piranha kullanıyorum şu anda beni idare ediyor)

Şık bir L masa yaptırmak (aciliyeti yok masam bana yetiyor fakat daha güzel bir şey iyi olur)

RAM yükseltmesi (Şu anda 8GB tek kanal RAM var)

Ben bunlar arasında kaldım sizce ne yapmalıyım? Siz benim yerimde olsanız ne alırdınız?
(Ürünler bambaşka olduğu için açacak yer bulamadım kendimi mouseye yakın hissettiğim için mouseye açtım)

Suwariba

80+ Silver
Şimdi benim elimde şu anda 235TL para var ben bunu 300TL ye tamamlayabilirim sizce ne almalıyım?
Arasında kaldıklarım şunlar;

Fileli ofis sandalyesi (Şu andaki sandalyem hem terletiyor hem rahat değil mutfak sandalyesi kullanıyorum)

Mouse (Yine 300TL ye kadar mousepad dahil ve şu andaki mousem kablosuz logitech bir klavye setinin)

Klavye (A101den alınmış piranha kullanıyorum şu anda beni idare ediyor)

Şık bir L masa yaptırmak (aciliyeti yok masam bana yetiyor fakat daha güzel bir şey iyi olur)

RAM yükseltmesi (Şu anda 8GB tek kanal RAM var)

Ben bunlar arasında kaldım sizce ne yapmalıyım? Siz benim yerimde olsanız ne alırdınız?
(Ürünler bambaşka olduğu için açacak yer bulamadım kendimi mouseye yakın hissettiğim için mouseye açtım)
bence ofis sandalyesi al. rahatlık önemli

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
bence ram.

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sebeplerini de söylerseniz sevinirim bir de seçeneklere kardeşime 2. el PC yi de ekleyin (tabii ki 300TL ye almayacağım eğer bunu yaparsam para biriktireceğim amacım kardeşim benim PC yi ellemesin)

smz.

80+ Bronze
Şu anda drop vb. yaşamıyorum ve aldığım fps yeterli benim için sence yine de RAM mi?
Koltuk
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sebeplerini de söylerseniz sevinirim bir de seçeneklere kardeşime 2. el PC yi de ekleyin (tabii ki 300TL ye almayacağım eğer bunu yaparsam para biriktireceğim amacım kardeşim benim PC yi ellemesin)
Bence 8 gb ram yetiyorsa ilk koltuk rahatlık önemli

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
RAMi seneye bayramda aldığım harçlıkla da yükseltebilirim ve seneye belki çalışırım sence bu sene RAM mi alayım?

Koltuk

Bence 8 gb ram yetiyorsa ilk koltuk rahatlık önemli
Ciddi manada ağrı yapıyor şu anda oturduğum bir önerin var mı?

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun

smz.

80+ Bronze
RAMi seneye bayramda aldığım harçlıkla da yükseltebilirim ve seneye belki çalışırım sence bu sene RAM mi alayım?

Ciddi manada ağrı yapıyor şu anda oturduğum bir önerin var mı?
2. El baka baka temiz alabilirsin ama temiz bul çünkü koltuk 1-2 ayda değişecek bir şey değil çok büyük yırtığı olmayan hemde Bi otur rahatlığına bak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,130
Üyeler
163,785
Son üye
vatansemi
Top Bottom