Neler Yeni

Sizce playstation 5mi yoksa pc mi almalıyım

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
burak kır
Şuanda monster marka laptop kullanıyorum pandemi zamanından kalma ve hikayeli oyunlar oynamak istiyorum monster sağolsun alev atıyo herhangi bir oyuna girer girmez ve oynayamıyorum bu yüzden ps5 yada pc almayı düşünüyorum ps5 fiyatı 20 25k güzel bi pc 30 35k ben suan biraz ps5den yanayım ama siz ne önerirsiniz ve ps5 mi yoksa ps5 slim mi daha iyidir

SpeedCar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,002
İsim
Eymen Gürel
Şuanda monster marka laptop kullanıyorum pandemi zamanından kalma ve hikayeli oyunlar oynamak istiyorum monster sağolsun alev atıyo herhangi bir oyuna girer girmez ve oynayamıyorum bu yüzden ps5 yada pc almayı düşünüyorum ps5 fiyatı 20 25k güzel bi pc 30 35k ben suan biraz ps5den yanayım ama siz ne önerirsiniz ve ps5 mi yoksa ps5 slim mi daha iyidir
Bu cevap kişiden kişiye değişebilir. Sadece hikayeli oyun için Tvye bağlanmış ps5 tadından yenmez. Ama ben PC tercih ederdim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
burak kır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu cevap kişiden kişiye değişebilir. Sadece hikayeli oyun için Tvye bağlanmış ps5 tadından yenmez. Ama ben PC tercih ederdim.
Yeni olarak valorant da eklenmiş zaten fortnite vs televizyonum biraz eski ama modelini atsam güzel oynanır mı bakabilir misiniz

flitttermice

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
450
İsim
Eray Yılmaz
Ben pc tercih ederdim açıkçası hikayeli oyunları vb hepsi pc yede geliyor artık konsol olmak dışında bir esprisi pek kalmadı açıkçası Not İmzamdaki konsolları gece uzanırken kullanıyorum bazen pc var iken pek ihtiyaç olmuyor max misafir gelince fifa mk atıyoruz.

Gurkanpiro

80+ Gold
ps oyunları pahalı ama rahat pc alırsanız ekıpmana para verecekksınız ayrı yetten

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
burak kır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben pc tercih ederdim açıkçası hikayeli oyunları vb hepsi pc yede geliyor artık konsol olmak dışında bir esprisi pek kalmadı açıkçası Not İmzamdaki konsolları gece uzanırken kullanıyorum bazen pc var iken pek ihtiyaç olmuyor max misafir gelince fifa mk atıyoruz.
Normalde pc dizecektim ama artan fiyatlar benim için caydırıcı oldu ps5in fiyatı mantıklı geliyor ve aylık game pass de mantıklı gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

ps oyunları pahalı ama rahat pc alırsanız ekıpmana para verecekksınız ayrı yetten
Oyunlar için ps plus alacagim hocam bide fifa felan o çok sorun değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,003,967
Üyeler
159,080
Son üye