Neler Yeni

Playstation mı yoksa pc mi

lyiafpsz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Mehmet
pc oyunları da ps ile yarışıyor artık. bence ps5 al gündelik bilgisayarın varsa
Gündelik bilgisayarım var bende onu düşünmüştüm
Oyun tarzına bağlı değişir kanka, ama bence
sâdece oyun oynamak için 25 26 k vermek saçma bi ps4 alıp kalan parayla kendine yatırım yapabilirsin.
26 bin TL ye PS alacak değilim zaten kral indirimleri kovalayıp 20 bine düşürmeye çalışcam
Mesaj otomatik birleştirildi:

pc oyunları da ps ile yarışıyor artık(fiyat olarak). bence ps5 al gündelik bilgisayarın varsa

en kötü git kel adama satarsın
Kel adam derken anlamadim

Gündelik bilgisayarım var bende onu düşünmüştüm

26 bin TL ye PS alacak değilim zaten kral indirimleri kovalayıp 20 bine düşürmeye çalışcam

Kel adam derken anlamadim
konsol oyundu galiba o alıyor ikinci elleri. ama kazıklıyor diyenler var dikkat et

Kadir güzelkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
453
İsim
Kadir
Gündelik kullanmaya PC varsa PS al

Ekstra FPS oyunları apex varmı bilmiyorum PS de ve valorant için monitör al kalan paraya klavye mouse kulaklık ile bal gibi olur

emoemir09

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Emirhan Kahyaoğlu
20 binde çok kanka , ilerde illa fırsatın olur yurtdışına çıkarsın ya da bi tanıdıgın gider ordan yarı fiyatına son modeli getirirsin.

lyiafpsz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Mehmet
20 binde çok kanka , ilerde illa fırsatın olur yurtdışına çıkarsın ya da bi tanıdıgın gider ordan yarı fiyatına son modeli getirirsin.
yurtdışına çıkacağım zamana kadar ps 6 çıkar reis

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,535
İsim
Mert Can Ergün

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
10 yıl önce her türlü konsol derdim ama Sony oyunlarını PC'ye getirmeye başladığından beri fikrim değişti. Bir de işin ekonomi boyutu var. PC'de oyunlara ulaşmak konsola göre daha uygun.

lyiafpsz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Mehmet
10 yıl önce her türlü konsol derdim ama Sony oyunlarını PC'ye getirmeye başladığından beri fikrim değişti. Bir de işin ekonomi boyutu var. PC'de oyunlara ulaşmak konsola göre daha uygun.
Konsolda 220 TL olan GTA 5 bilgisayarda 680 lira falan

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Konsolda 220 TL olan GTA 5 bilgisayarda 680 lira falan
Yanlışın var. Konsolda 959 TL. Bilgisayarda 600 küsur. Premium versiyon için konuşuyorum. Boş paket 220 TL mi almak mantıklı 600 TL'ye premium almak mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Ahmet A.
PS Store’dan oyun almak zengin işi diyeceğim ama değil, bildiğin fanboy işi. Zengin olsam 4090 sistem toplarım, tatile gittiğimde oynamak için elit bir laptop alırım ama PS5 hayatta almam. Ne doğru düzgün PS3-PS4 dönemlerindeki gibi oyun çıktı, ne adam gibi nextgen performansı var, ne de exclusive oyun. Her şey pc’ye geliyor artık.

Top Bottom