BagetEkmek
80+
- Reaksiyon skoru
- 94
klasik vega 8 ryzen 5 3500u 8 gb ram (2400 mhz) ekran kartım 2,1 gb kullanıyor windowsun kendisi 3gb kullanıyor ve ufak-orta derece oyun oynuyorum
bence gerek yok yeni nesil oynamadığın süreceklasik vega 8 ryzen 5 3500u 8 gb ram (2400 mhz) ekran kartım 2,1 gb kullanıyor windowsun kendisi 3gb kullanıyor ve ufak-orta derece oyun oynuyorum
anakartımda sadece 1 ram slotu varÇift kanal ram takarsanız performansınıza baya bir etki edecektir.
Sadece oyunda değil her türden yaptığın işlemler hızlanır.
O zaman nasıl ram takacaksınız?anakartımda sadece 1 ram slotu var
Çift kanal ram takarsanız performansınıza baya bir etki edecektir.
Sadece oyunda değil her türden yaptığınız işlemlerinize etki eder.
hocam bende 16 gb tek kanal var ben buna aynı modelin 8 gblık versiyonunu takarsam dual channel çalışır mı?Çift kanal ram takarsanız performansınıza baya bir etki edecektir.
Sadece oyunda değil her türden yaptığınız işlemlerinize etki eder.
Evet, performansı etkileyecektir.hocam bende 16 gb tek kanal var ben buna aynı modelin 8 gblık versiyonunu takarsam dual channel çalışır mı?
hocam uyuşmazlık olur diyorlar.Evet, performansı etkileyecektir.
eğer DDR ve frekan farlkı olursa uyumsuzluk olurhocam uyuşmazlık olur diyorlar.
şimdi baktım SK Hynix 16384 MB (DDR4-3200 yazıyor aynı markanın 8 gb olanını alsam sıkıntı olmaz o zaman.eğer DDR ve frekan farlkı olursa uyumsuzluk olur
<ynı ramden 2 tane alırsanı< sıkıntı olmazşimdi baktım SK Hynix 16384 MB (DDR4-3200 yazıyor aynı markanın 8 gb olanını alsam sıkıntı olmaz o zaman.
aynı modelin 8 gblık versiyonunu takarsam dual channel çalışır mı?
eğer DDR ve frekan farlkı olursa uyumsuzluk olur
Aynı model olursa uyuşmazlık olmazhocam uyuşmazlık olur diyorlar.