Neler Yeni

Yardım Sizce RDR 2 Çok karışık bir oyun mu ?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
Çoklu Konu, Spam
herkese iyi akşamlar arkadaşlar, bundan daha öncesince witcher 3 almıştım ama 2 saat oynayıp iade etmiştim.
Rdr 2 yi de alıp oynamak istiyorum ama yine witcher gibi bi olay olmasından korkuyorum, ayrıca rdr 2 çok karışık geldi gözüme sizce almalı mıyım ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

up up up up up up up

rıza baba

80+ Bronze
karışık değil

Alpl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
712
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Witcher,Red Dead Redemption 2
oyun başlangıçta ilk saatler yavaş tempo ile başlıyor rdr2de oyunu tanımanı istiyor.Daha sonra alışıyorsun kendini kaptırıyorsun.Karışık değil

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
karışık değil
anladım hocam rehberlerini izledim de hani ben normalde ets 2 açıp arkayada şarkı açıp oyun oynayan birisiyim, hikaye oyunlarına da merakım artmaya başladı şu sıralar. Umarım karışık gelmez :)

oyun başlangıçta ilk saatler yavaş tempo ile başlıyor rdr2de oyunu tanımanı istiyor.Daha sonra alışıyorsun kendini kaptırıyorsun.Karışık değil
alıyorum hocam o zaman teşekkürler :)

pc ustasi1

80+ Silver
oyun başlangıçta ilk saatler yavaş tempo ile başlıyor rdr2de oyunu tanımanı istiyor.Daha sonra alışıyorsun kendini kaptırıyorsun.Karışık ben

ben rdr2 yerine snowrun aldım sizce iyi mi? yaptım kötğmü

Alpl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
712
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Witcher,Red Dead Redemption 2

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038

rıza baba

80+ Bronze

rucukutu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
806
İsim
Emir
oyunu 33 saat oynadım daha %35 lerdeyim. Sana şöyle anlatayım ilk başlarda ilk 10 saat falan bocalıyorsun. Witcheri 160 saat oynamış tüm dlc lerini bitirmiş tüm itemleri iksirleri hepsini yapmış biri olarak konuşuyorum. Başta il 15 saat witcher da bana karışık gelmişti. Bu oyunda ilk 10 saat karışık geldi halen bilmediğim çok şey var mesela daha craft yapamadım kıyafet çanta falan. Atların nerde olduğunu bilmiyorum. Rehberlerde gösteriyorlar ama ben gidince at çıkmıyor . Demekki daha görevler yapmam lazım. Ama şunu söylemek istiyorum 10 saatten sonrası 33 saate kadar yaklaşık 20 saat kesintisiz oynadım gözlerim yandı artık. Sabah 7 den şimdiye kadar oynuyorum. Oyun mükemmel. Bu tarz oyunların ilk 10 saatini sağda solda sürterek vakit kaybederek geçirirsin zaten.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom