Neler Yeni

Yardım Sizce RDR 2 Çok karışık bir oyun mu ?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Cihangir

80+ Gold
herkese iyi akşamlar arkadaşlar, bundan daha öncesince witcher 3 almıştım ama 2 saat oynayıp iade etmiştim.
Rdr 2 yi de alıp oynamak istiyorum ama yine witcher gibi bi olay olmasından korkuyorum, ayrıca rdr 2 çok karışık geldi gözüme sizce almalı mıyım ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

up up up up up up up
karışık değil kolay yapılır görevler

Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Caner Kuşçu
1671134951877.png

Genelde Bende Simulasyon(araba otobüs vb) oynuyorum geçen aylarda rdr 2 aldım türkçe yama kurdum hikayesi bitene kadar her gün açıp en az 3 4 saat oynadım nedense beni aşırı sardı ve hoşuma gitti. arkadaşların dediği gibi oyunun ilk saatleri hep oyunu tanıtıyor yavaş yavaş aksiyon başlıyor. (hikayeli oyun olarak sadece gta serilerini bitirdim başkada bitirmedim sanırım )

Ata Şen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Ata Şen
Hocam oyunun yüzde 60 ındayım ana hikaye değil herşeyiyle şu kadarını söyleyebilirim oyun her açıdan çok iyi fakat biraz yavaş tempolu.

rıza baba

80+ Bronze

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,533
İsim
Oğuz Oğuz

timssy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Salih
80 saat gömdüğüm oyundur kendileri. Yavaş tempoda başlar seni hikayenin içine çeker daha sonrası akıp gidiyor zaten. Bu arada ingilizcen yoksa diyalogları anlayamıyorsan oyundan pek keyif alacağını sanmıyorum. Türkçe altyazı indirebilirsin tercihe göre. Ben oynayıp bitirdiğim dönemde yoktu mesela TR altyazı.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom