RefX
80+ Gold
Dahası
Bi ihtimal biraz daha uygun fiyata bile bulabilirsin
O zaman anakart değişmen daha makul olur,6700 xt de yeter herhalde sana,ha onuda satarım diyorsan bilemem.dayanmıyor , çünkü bugün 5600X Yerine İ9-10900K yollamışlar , bende geri gönderdim perşembe günü gelicek 5600X im
öyle olursa harika olur valla 3070 Bile 15K dan gidiyor 3070Tİ 20 KBi ihtimal biraz daha uygun fiyata bile bulabilirsin
sence alınır mı reis ne dersin mining kilidi olursa mining de kullanamam kilit kırılana kadar ama sadece mining değil benim işim ayrıca oyunyüksek ihtimalle olacaktır
eğer uygun fiyata bulursak neden alınmasınsence alınır mı reis ne dersin mining kilidi olursa mining de kullanamam kilit kırılana kadar ama sadece mining değil benim işim ayrıca oyun
daha yeni 2k monitör aldım grafikleri kökleyip kör olmak istiyorum
Mining bitiyor yiğenim. 1050ti alınöyle olursa harika olur valla 3070 Bile 15K dan gidiyor 3070Tİ 20 K
R5 5600X abartıldığı gibi değil , 65W TDP si var sıkıntı olmazO zaman anakart değişmen daha makul olur,6700 xt de yeter herhalde sana,ha onuda satarım diyorsan bilemem.
Yok ondan değil,overclock falan yaparsan nasıl kullanmayı düşünüyorsun?Bildiğim kadarıyla mosfet soğutucusu yok dragonda.R5 5600X abartıldığı gibi değil , 65W TDP si var sıkıntı olmaz
OC Yapmam ki 4.6 GHz sabitler UV Yaparım öyle kullanırımYok ondan değil,overclock falan yaparsan nasıl kullanmayı düşünüyorsun?Bildiğim kadarıyla mosfet soğutucusu yok dragonda.
O da mantıklı,o zaman geriye 3070 ti isteyip 3080 getirmene kalıyor.OC Yapmam ki 4.6 GHz sabitler UV Yaparım öyle kullanırım
belki 3090 falan gelirO da mantıklı,o zaman geriye 3070 ti isteyip 3080 getirmene kalıyor.
O gelirse zaten evlere şenlikbelki 3090 falan gelir