Mezunum bu yıl ilk mezun senem üniversite sınavına hazırlanıyorum matematik yapamıyorum temel yok Sizce sadece sözel derslere ağırlık versem matematik yapmasam bir şey olur mu? Eşit ağırlıkçıyım bu arada.
Benimde geçen yıl sonuçlar kötüydü aslında puan iyidi 223 puan aldım ama sıralamam kötüydü benimHocam bende aynı sizin gibiydim ilk senem matematiğim yoktu sonuçlar baya kötü gelmişti.
Matematik puan katsayısı en yüksek olan ders. Bu yüzden matematik yapmaman senin puanını oldukça düşürecektir, örneğin ben. 4 yıl önce sözel 54k mat 900k. Eğer sözel bölümlere girmek istiyorsan elbet sorun olmayacak ama EA bir bölüm veya sayılsal bir bölüm istiyorsan seni zorlar.Mezunum bu yıl ilk mezun senem üniversite sınavına hazırlanıyorum matematik yapamıyorum temel yok Sizce sadece sözel derslere ağırlık versem matematik yapmasam bir şey olur mu? Eşit ağırlıkçıyım bu arada.
1 milyonlarda bir tyt sıralaması yapmak istiyorum 2 yıllık güzel önü açık bölümler düşünüyorumMatematik puan katsayısı en yüksek olan ders. Bu yüzden matematik yapmaman senin puanını oldukça düşürecektir, örneğin ben. 4 yıl önce sözel 54k mat 900k. Eğer sözel bölümlere girmek istiyorsan elbet sorun olmayacak ama EA bir bölüm veya sayılsal bir bölüm istiyorsan seni zorlar.
Adını yazıp okuduğunu anlasan zaten otomatik 500k oluyorsun1 milyonlarda bir tyt sıralaması yapmak istiyorum 2 yıllık güzel önü açık bölümler düşünüyorum