Neler Yeni

Sizce sadece sözel derslere ağırlık versem matematik yapmasam bir şey olur mu?

kubat3406

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Kubat otuzşubat
Mezunum bu yıl ilk mezun senem üniversite sınavına hazırlanıyorum matematik yapamıyorum temel yok Sizce sadece sözel derslere ağırlık versem matematik yapmasam bir şey olur mu? Eşit ağırlıkçıyım bu arada.

Hiko335

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
686
İsim
Hikmet Çalı
Hocam bende aynı sizin gibiydim ilk senem matematiğim yoktu sonuçlar baya kötü gelmişti.

kubat3406

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Kubat otuzşubat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bende aynı sizin gibiydim ilk senem matematiğim yoktu sonuçlar baya kötü gelmişti.
Benimde geçen yıl sonuçlar kötüydü aslında puan iyidi 223 puan aldım ama sıralamam kötüydü benim

aeyldrmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
437
İsim
Ahmet Emir
Instagram
a.e.yldrmm
Steam
aeyldrmm
Facebook
a.e.yldrmm
Mezunum bu yıl ilk mezun senem üniversite sınavına hazırlanıyorum matematik yapamıyorum temel yok Sizce sadece sözel derslere ağırlık versem matematik yapmasam bir şey olur mu? Eşit ağırlıkçıyım bu arada.
Matematik puan katsayısı en yüksek olan ders. Bu yüzden matematik yapmaman senin puanını oldukça düşürecektir, örneğin ben. 4 yıl önce sözel 54k mat 900k. Eğer sözel bölümlere girmek istiyorsan elbet sorun olmayacak ama EA bir bölüm veya sayılsal bir bölüm istiyorsan seni zorlar.

kubat3406

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Kubat otuzşubat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Matematik puan katsayısı en yüksek olan ders. Bu yüzden matematik yapmaman senin puanını oldukça düşürecektir, örneğin ben. 4 yıl önce sözel 54k mat 900k. Eğer sözel bölümlere girmek istiyorsan elbet sorun olmayacak ama EA bir bölüm veya sayılsal bir bölüm istiyorsan seni zorlar.
1 milyonlarda bir tyt sıralaması yapmak istiyorum 2 yıllık güzel önü açık bölümler düşünüyorum

Hiko335

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
686
İsim
Hikmet Çalı
Hocam 1 milyonlarda sırlama istiyorsanız sözeli iyi tutun sadece problem çözün matta 5-6 tane yapsanız bile girersiniz bence.

aeyldrmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
437
İsim
Ahmet Emir
Instagram
a.e.yldrmm
Steam
aeyldrmm
Facebook