Neler Yeni

Sizce Sıfır civic mi yoksa sıfır Astra l mi

BrawE34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Enes Bekdaş
Sıfır araç almayı düşünüyorum ama biraz arada kaldım sizinde düşüncelerinizi merak ediyorum
civic 1.5 motor 182 hp yani c sınıfında en hızlı 0-100 civic de
ama astra da donanım olarak dolu elektirk koltuk direksiyon ısıtma vs ama motoru düşük 1.2
aile aracı olarak kullanacağım için bağajıda önemli tabi birde memlekete gidince motor gücüde ön plana çıkıyor sizce ne yapmalıyım

ÖrdekAbi

80+ Silver
sıfır civic
Sıfır araç almayı düşünüyorum ama biraz arada kaldım sizinde düşüncelerinizi merak ediyorum
civic 1.5 motor 182 hp yani c sınıfında en hızlı 0-100 civic de
ama astra da donanım olarak dolu elektirk koltuk direksiyon ısıtma vs ama motoru düşük 1.2
aile aracı olarak kullanacağım için bağajıda önemli tabi birde memlekete gidince motor gücüde ön plana çıkıyor sizce ne yapmalıyım

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Fiyatları nedir?
Memlekete gidince güç nasıl ön plana çıkıyor?
Sıfır aldığım civic zaten cvt yüzünden 182 hp gibi gitmiyor . Güç varmışta kullanamazsın yasak dermişcesine gidiyor o yüzden 182 hp olması sadece kağıt üzerinde seni tatmin edecektir.
Alacaksan zf şanzımanlı civic al o zaman 182 beygiri iliklerine kadar hisset. Astranın gidişi kötü değil. Otomatik modda gaz tepkimeleri geç fakat manuelde Allah ne verdiyse gidiyor

BrawE34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Enes Bekdaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fiyatları nedir?
Memlekete gidince güç nasıl ön plana çıkıyor?
Sıfır aldığım civic zaten cvt yüzünden 182 hp gibi gitmiyor . Güç varmışta kullanamazsın yasak dermişcesine gidiyor o yüzden 182 hp olması sadece kağıt üzerinde seni tatmin edecektir.
Alacaksan zf şanzımanlı civic al o zaman 182 beygiri iliklerine kadar hisset. Astranın gidişi kötü değil. Otomatik modda gaz tepkimeleri geç fakat manuelde Allah ne verdiyse gidiyor
civic 1.600.000 felan astra l 1.730.000 civarı performans olarak araçlarda pek bişey kalmadı zaten çoğu araçta limitör var sıfır civic de de manuel kalmadı cvt var benzinli modeli diyorum ayrıca ara hızlanmaları hoşuma gitti açıkçası birde masraf olarak sorun çıkartmıyor 6 yıl garantisi var

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,015
İsim
Yasin
Ben olsam Civic i seçerdim
Hayırlı olsun şimdiden

BrawE34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Enes Bekdaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam marka Honda diyerekten o kadar para verip elinle koltuğu çekmek ne bileyim
kral şuan 2011 modele biniyorum o yüzden çok takılmıyorum ya öyle şeylere pek bana ufak tefek şeyler gibi geliyo kişiye göre değişebilir ama yeni model bi arabadan yeni modele geçince insan arıyor tabi doğal olarak
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben olsam Civic i seçerdim
Hayırlı olsun şimdiden
allah razı olsun inşallah daha iyisi sizede nasip olur

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
civic 1.600.000 felan astra l 1.730.000 civarı performans olarak araçlarda pek bişey kalmadı zaten çoğu araçta limitör var sıfır civic de de manuel kalmadı cvt var benzinli modeli diyorum ayrıca ara hızlanmaları hoşuma gitti açıkçası birde masraf olarak sorun çıkartmıyor 6 yıl garantisi var
Dene test et cvtnin ne kadar sağlam olsa da ölü bir şanzıman olduğunu anlayacaksın. 170 180 hp olan çoğu araç Civici geçecektir
Evet civic sorun çıkartmaz. 6 yıl garantili olduğunu yeni öğrendim.
Kötü yanından bahsettim iyi yanından da bahsedeyim. Bence astradan kat kat daha yakışıklıdır. Bagaj istiyorsun , fazlasıyla var. Konfor istersin seni tatmin eder.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,665
Üyeler
159,657
Son üye
Ahmet9611
Top Bottom